• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Nadat zowel Ajax als Vitesse tegen Sparta en RKC Waalwijk hebben gespeeld volgt er komende zaterdag een onderling duel in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Voor beide ploegen is dit een eerste test, want RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam zijn normaal gesproken ploegen uit het rechterrijtje. De ambities van zowel Ajax als Vitesse liggen op een hoger niveau. Voetbalwedden blikt vooruit op de topper van dit weekend tussen AFC Ajax Amsterdam en Vitesse Arnhem.

Statistieken

Op de één of andere manier heeft Ajax altijd wel moeite met Vitesse. Of het aan de speelstijl ligt of aan andere factoren is moeilijk te zeggen, maar uit de historische data blijkt dat de Amsterdammers toch vaak volle bak moeten gaan om de drie punten binnen te halen. En dat lukt niet altijd.

In 2017 wist Vitesse bijvoorbeeld nog met 1-2 te winnen in Amsterdam en ook vorig seizoen waren de confrontaties tussen beide elftallen goed voor veel spektakel en goals. In Arnhem werd het 2-2 en de wedstrijd in de Arena eindigde uiteindelijk in 4-2. Ajax had hiervoor wel twee benutte strafschoppen van Dusan Tadic nodig.

Qua vormpeil kunnen we beide team op dit moment op hetzelfde niveau inschalen. Zowel Ajax als Vitesse begon de competitie met een 0-1 overwinning. Vitesse deed dat op bezoek bij RKC en Ajax zegevierde op het Kasteel in Rotterdam. Een week later won Vitesse met 2-0 van datzelfde Sparta en liet Ajax geen spaan heel van RKC dat in de Johan Cruijff Arena met 3-0 werd afgedroogd.

Odds

In het reguliere 1×2 spelsysteem zijn de odds voor een overwinning van Ajax laag ingeschaald. De online bookmakers rekenen duidelijk op een nieuwe driepunter voor de Amsterdamse formatie, die onder leiding van coach Erik ten Hag op volle oorlogssterkte zal aantreden: x1,28.

Een gelijkspel wordt al minder waarschijnlijk geacht en dus stijgen de pre-match quoteringen na een zeer aantrekkelijke hoogte: x5,70 keer het ingelegde speelbedrag is zonder meer een mooie odd!

Gaat Vitesse, net als 2017 (1-2), winnen in Amsterdam? Dan komen de bookmakers pas echt over de brug! Bij de TOTO zien we een gemiddelde uitkering van maar liefst x8,00 keer het bedrag dat je hebt ingebracht tijdens je weddenschap.

Speltypen

Bij dit Eredivisieduel zijn een altijd leuke combi-deals voor spelers die via Voetbalweddden meespelen. Zo kan je bij de TOTO kiezen voor een correcte uitslag combinatie. Bij dit speltype voorspel je de correcte score door te kiezen uit een combinatie van drie uitslagen.

Bijvoorbeeld: denk jij dat Ajax – Vitesse 1-0, 2-0 of 3-0 wordt. Kies dan voor de correcte uitslag combinatie met deze uitslagen. Momenteel levert deze combinatie voorspelling je x3,85 het aantal ingelegde euro’s op als de uitslag zaterdag inderdaad 1-0, 2-0 of 3-0 voor Ajax wordt.

Misschien verwacht je wel een monsterscore van de Amsterdamse succesformatie en denk jij dat Vitesse volledig wordt weggespeeld. Zet dan in op een correcte uitslag combinatie van 4-0, 5-0 of 6-0. De uitbetalingen van de online bookies lopen dan flink op! Gemiddeld kan je dan rekenen op een maar liefst x7,70 keer het ingelegde speelbedrag.

Datum en tijdstip

De Eredivisiewedstrijd Ajax – Vitesse vindt plaats op zaterdag 26 september en begint om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena. Zet in voordat het eerste fluitsignaal klinkt om de profiteren van de pre-match odds of log in zodra de wedstrijd begint om te wedden via live betting.

Voetbalwedden

Ga jij dit weekend wedden op voetbal? Kies dan eens voor een wedstrijd in de Eredivisie. Speel op teams die je goed kent en vergroot je winstkansen door te spelen via een combi-deal of handicap. Voetbalwedden is de gemakkelijkste manier om te scoren! Pak die kans en laat je voorspelling achter via onze bookmakerspagina. Alleen dan maak je kans op fraaie bonussen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.