• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag staat in de Italiaanse Serie A een kraker van jewelste op het menu. Juventus speelt dan tegen Inter Milan. De ploegen staan op de derde (Inter) en vierde (Juventus) plaats van de Italiaanse competitie. De online bookmakers op Voetbalwedden hebben hoge pre-odds voor je klaarstaan. Speel jij mee met deze Serie A topwedstrijd? 

Statistieken Juventus – Inter Milan

Het is de 31ste speelronde van de Serie A als Juventus en Inter Milan elkaar aanstaande zondag aantreffen in de Allianz Arena te Turijn. De ploegen troffen elkaar daar op 15 mei 2021 voor de laatste keer aan. Juve won toen met 3-2 van de ploeg uit Milaan. De laatste keer dat Internazionale won in Turijn was in 2012. Bijna tien jaar geleden werd het 1-3 voor Nerazzurri.

Voor de interlands van afgelopen week wist Juventus nog met 2-0 te winnen van Salernitana. Dat was na de verloren achtste finales van de Champions League tegen Villarreal. De Oude Dame werd in Turijn met 0-3 verslagen door de Spaanse ploeg.

Ook Internazionale werd uit de Champions League geknikkerd. Het was Liverpool die er met de ticket voor de volgende ronde mee vandoor ging. In de Serie A werd het de laatste wedstrijd voor de interlands een 1-1 gelijkspel tegen Fiorentina.

Odds Juventus – Inter Milan

De bookmakers wijzen voor dit duel geen favoriet aan. Beide ploegen staan in de top vier van de Italiaanse Serie A en kunnen ook zondag aan elkaar gewaagd zijn. De hoogste pre-odd die in het 1×2 spelsysteem genoteerd staat, staat bij een gelijkspel ingedeeld. Je kunt maximaal x3.40 keer je inleg verdienen als de Italiaanse teams de punten delen.

Nog meer hoge odds in de pre-fase staan er ook bij een zege van Juventus. De bookmakers keren iets meer uit als de Oude Dame zondag wint. De odd staat op maximaal x2.70 keer je speelbedrag ingedeeld.

Voor een zege van Inter Milan staat een bijna net zo hoge pre-odd genoteerd dan bij een overwinning van Juve. De bookmakers keren een maximum van x2.60 keer je speelbedrag uit als de ploeg in Turijn wint.

Speltypen

De bookmakers hebben nog hogere quoteringen voor je gereedstaan als je de juiste scorecombinatie weet in te vullen. Verwacht je ook te kunnen voorspellen welke ploeg scoort? Dan kan je zeker leuke uitkeringen verwachten van de bookmakers.

Zet je bijvoorbeeld in dat Juve scoort en wint, dan keren de bookies al snel x5.10 keer je inleg uit. Een gelijkspel en beide teams scoren, is ook al x4.00 keer het speelbedrag waard. Een gelijkspel en beide teams scoren niet wordt met een odd van x10.50 keer de inleg zelfs nog iets meer waard. Ontdek nog meer speltypen bij de bookmaker van jouw keuze.

Voetbalwedden

Houd je van Italiaanse voetbal en vind je het leuk om eens te wedden op een duel in de Serie A? Dan is deze kraker een goed moment om het eens te gaan proberen. Beide ploegen zijn ertoe in staat de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar wie gaat daar echt in slagen? Een echte uitdaging dus om deze wedstrijd juist te voorspellen.

Speel te aller tijde verantwoord en bewust. Zo blijft voetbalwedden leuk. Ga op je voetbalgevoel af en zet in op de ploeg die volgens jou de meeste kans maakt te winnen. Als je daar vooraf nog niet zo zeker van bent, is live wedden ook een optie. Je kunt dan tijdens de wedstrijd bekijken hoe goed de teams het doen en dat kan je helpen de juiste voorspelling te doen.

Datum en tijdstip Juventus – Inter Milan

De Serie A wedstrijd Juventus – Inter Milan wordt gespeeld op zondag 3 april. Om 20:45 uur zal de bal gaan rollen in de Allianz Arena te Turijn. Zet voor die tijd in als je meespeelt via de pre-fase, of schakel pas in als de wedstrijd begint om live te wedden op voetbal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.