• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Voetballiefhebbers kunnen hun hart weer ophalen deze week. Na de Champions League toppers treden donderdagavond AZ, Feyenoord en PSV aan voor hun vierde groepswedstrijd in de Europa League. Voorspel hoe deze duels gaan eindigen en scoor de beste deals via Voetbalwedden! Word jij straks de grote winnaar van de Europa League voetbalavond op donderdag 3 december 2020?

Statistieken

Feyenoord trapt het heerlijke avondje af met een thuisduel tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers staan tweede in de poule en kunnen bij winst op gelijke hoogte komen met koploper Zagreb. De Rotterdamse coach Dick Advocaat maakte dinsdagavond bekend na dit jaar te stoppen als coach. De ervaren trainer wil ongetwijfeld ook na de winterstop nog Europees actief zijn en dan is drie punten tegen Dinamo Zagreb eigenlijk wel een must.

AZ wacht misschien wel de moeilijke taak. De Alkmaarders doen het bijzonder goed in de groep met Napoli SC en La Liga koploper Real Sociedad, maar de zeven uit vier is niet genoeg voor een plek bij de beste twee. AZ staat derde en dat zou aan het eind van de rit uitschakeling betekenen. Winnen thuis van Napoli zorgt ervoor dat AZ in ieder geval opklimt naar de felbegeerde tweede plek.

PSV is tweede, maar heeft met Granada uit wel de moeilijkste pot uit deze speelronde. De Eindhovenaren moeten winnen om PAOK Saloniki achter zich te kunnen houden. De Grieken spelen namelijk tegen Omonia Nicosia en de algehele verwachting is dat PAOK daartegen wel drie punten gaat pakken. Kan PSV de Spanjaarden kloppen en zo met één been de knock-outfase instappen?

Odds

De bookmakers verwachten dat Feyenoord de meeste winstkansen heeft in het thuisduel tegen Dinamo. Gemiddeld levert een weddenschap op een Rotterdamse zege je x2,00 je inleg op. Spelen ze gelijk in de Kuip? Dan betekent dat winst voor iedereen die een gelijkspel invulde op het wedstrookje: x3,60. Gaan de punten mee naar Zagreb? Dan juichen de spelers die in het 1×2 spelsysteem hierop gokten: x3,20 keer je inzet wordt dan uitbetaald.

Bij AZ – Napoli ontvang je het meeste als AZ wint: x3,90! De winstbonus bij een gelijkspel is ook niet mis. Gemiddeld staat deze op x3,70 keer het ingelegde speelbedrag. Verliest AZ van Napoli en slinken de Alkmaarse kansen voor overwintering in de Europa League? Dan wordt de portemonnee van spelers die dit voorspelde een stuk dikker: x1,81 is de pre-odd voor winst van Napoli.

PSV is goed voor x2,80 keer je inzet als ze van Granada weten te winnen. De Spaanse ploeg is bij winst goed voor x2,42 keer het aantal ingelegde euro’s. Een gelijkspel is bij deze wedstrijd het meeste waard. Eindigt dit duel uit Groep D onbeslist, dan wordt er gemiddeld x3,00 keer je inleg uitbetaald. Bij de TOTO is dat zelf x3,25!

Speltypen

Omdat de wedstrijden van groot belang zijn en de verschillen soms gering zijn, kan je vaak hele hoge bonussen scoren als je speelt met een handicap.

Bij wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV zijn de quoteringen steevast erg hoog en is het spelen hierop heel simpel. Via onze bookmakerspagina kan je kiezen voor handicap -1, -2 of zelfs -3. Bij elke handicap zitten één of twee zeer hoge quoteringen. Hierdoor kan je bij elk duel een topwinst scoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is een snel groeiende manier van vermaak. Zeker nu de stadions dicht zijn en ook andere vormen van vermaak schaars zijn, wordt er online veel gespeeld op voetbalwedstrijden. Als je echt wilt scoren, speel dan mee via Voetbalwedden. Want hier vind je altijd de hoogste odds en beste match deals!

Datum en tijdstip

De Europa League wedstrijden uit de vijfde speelronde worden allemaal gespeeld op donderdag 3 december. Check de aanvangstijdstippen op onze bookmakerspagina en plaats op tijd je voorspelling. Weddenschap in de pre-fase worden nadat de wedstrijd is begonnen niet meer geaccepteerd. Check in dat geval onze kennisbank over de optie om live te wedden en log in op de bookmakerspagina om de actuele odds te bekijken bij het duel van je keuze!

Scoren was nog nooit zo gemakkelijk, maar speel wel bewust en houd het leuk!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.