• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na de spannende KNVB-bekerwedstrijden gaat de focus meteen weer op de Eredivisie. Zondagmiddag wordt het namelijk weer smullen geblazen als Vitesse en Feyenoord de degens gaan kruisen in de Arnhemse Gelredome! Beide ploegen beginnen hun onderlinge duel met 26 punten uit twaalf wedstrijden. Vooraf lijken de clubs dus aan elkaar gewaagd. Wat gaat dat zondag brengen op het veld? Voorspel de uitslag via Voetbalwedden en scoor de hoogste odds bij een winnende weddenschap!

Statistieken

Feyenoord won dit seizoen zeven keer, speelde vijfmaal gelijk en verloor nog geen enkele wedstrijden. Daarmee komen de Rotterdammers op 26 punten. Vitesse heeft net zoveel punten, maar behaalde die op een andere wijze. De ploeg van de Duitse trainer Thomas Letsch won al acht wedstrijden, speelde er twee gelijk en verloor ook twee keer.

De laatste verliespartij van Vitesse mag opmerkelijk genoemd worden: het ging met 2-1 onderuit bij PEC Zwolle. Tot dan toe hadden de Arnhemmers alleen van Ajax verloren (2-1). Feyenoord is in de Eredivisie nog ongeslagen, maar kreeg in de Europa League diverse nederlagen om de oren. De uitschakeling kwam hard aan in Rotterdam-Zuid. Bovendien was er afgelopen week flink wat te doen om Feyenoord, aangezien coach Dick Advocaat aankondigde te stoppen en (voormalig) AZ-trainer Arne Slot alvast gepresenteerd werd als zijn opvolger.

Odds

De enige legale online sportbookmaker TOTO.nl gooit met hoge odds de knuppel in het hoenderhok! Elke winnende voorspelling zorgt bij deze wedstrijd van minimaal een verdubbeling van je inzet!

Vul jij een overwinning van Vitesse in op het wedstrookje? Dan levert een Arnhemse zege op Feyenoord je gemiddeld x2,57 keer je inleg op. Denk jij dat Feyenoord drie punten meeneemt vanuit het Gelredome? Dan betalen de bookmakers gemiddeld x2,49 keer het ingelegde aantal euro’s uit als de Rotterdammers zondag winnen!

Een gelijkspel zorgt voor een topquotering bij deze wedstrijd! Je pakt gemakkelijk drie keer je inleg als beide clubs zondag de punten delen. Momenteel staat de pre-wedstrijd quoteringen voor een gelijkspel bij TOTO op x3,45 keer het wedbedrag!

Speltypen

Ben je op zoek naar nog hogere odds? En durf je het risico wel aan om via alternatieve wedopties je winstkansen te vergroten? Kijk dan eens naar de odds bij de correcte score combinatie van TOTO.nl. Daar pak je minimaal vijf keer (!) je inzet als jouw voorspelling correct blijkt te zijn!

Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van Vitesse vang je x5,45 keer je inzet. Bij een 0-1, 0-2 of 0-3 zege van Feyenoord is dat momenteel x5,30! Speel je op een nog grotere uitslag? Bijvoorbeeld 0-4, 0-5 of 0-6 voor Feyenoord? Dan bedraagt de maximale winstbonus bij een winnende weddenschap x55,00 je inleg! En dat betekent dat je bij elke inleg een ontzettend hoog geldbedrag tegemoet mag zien!

Voetbalwedden

Speel jij graag online? En volg je het voetbal in de Nederlandse Eredivisie? Combineer dan deze twee dingen door een gokje te wagen op voetbalwedstrijden in de Eredivisie. Scoor de hoogste odds en beste deals via de top bookmakers van Voetbalwedden!

Datum en tijdstip

De Eredivisiewedstrijd Vitesse Arnhem – Feyenoord Rotterdam wordt gespeeld op zondag 20 december 2020 en begint al om 12:15 uur. Last minute spelers moeten dus vroeg uit de veren! Of je geeft nu alvast je voorspelling door en slaapt zondag lekker uit! Wellicht wil je zelfs wachten met het doorgeven van je weddenschap totdat de wedstrijd begonnen is? Log dan zondag om 12:15 in op de bookmakerspagina van voetbalwedden en sla je slag met live weddenschappen op Vitesse – Feyenoord!

 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.