• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week staan er weer vier voortreffelijke wedstrijden in de UEFA Champions League gepland. Eén daarvan is de uitwedstrijd van Ajax bij SL Benfica, maar ook de wedstrijden Chelsea – OSC Lille, Villarreal – Juventus en de kraker Atletico Madrid – Manchester United. De bookmakers hebben voor deze duels zeer aantrekkelijke pre-odds ingedeeld. Wil jij wedden op de achtste finales van de Champions League? De betrouwbaarste bookmakers met de hoge pre-odds vind je bij Voetbalwedden.nl!

Statistieken achtste finales Champions League

Vorige week speelden al acht ploegen de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Deze week zijn de volgende acht ploegen aan de beurt. Dinsdag en woensdag worden de heenduels gespeeld.

De ploegen die deze week winnen, hebben dan al een voorsprong op de returns die op vijftien en zestien maart gespeeld gaan worden. De vier ploegen die het beste hebben gepresteerd, gaan de koker in voor de loting van de kwartfinales.

Odds achtste finales Champions League

De pre-odds zijn niet aan te slepen nu de Champions League de achtste finales bereikt hebben. Te beginnen bij de wedstijd van Ajax tegen Benfica in Lissabon. De bookmakers schatten de kansen van de Ajacieden hoog in, want de hoogste odd in het 1×2 spelsysteem wordt uitgekeerd als Benfica wint. Je kunt gemiddeld x4.20 keer de inleg scoren als de Portugese ploeg wint.

Met een gelijkspel zet Ajax al een hele goede basis richting de thuiswedstrijd tegen Benfica. Ook valt er een hoge pre-odd mee te scoren. De bookmakers keren x3.80 keer de inleg uit als het woensdag een gelijkspel wordt in Estádio da Luz. Wint Ajax, dan keren de bookies een pre-odd van x1.80 keer je inleg uit en dat is bijna een verdubbeling van je inleg.

Hoge pre-odds vind je ook bij de wedstrijd van Villarreal – Juventus waar onze landgenoot Matthijs de Ligt (Juventus) tegen Arnaut Danjuma (Villarreal) speelt. Winst van de Italiaanse ploeg levert in het 1×2 spelsysteem x3.00 keer je speelbedrag op. Ook bij de wedstrijd Chelsea – OSC Lille komt een Nederlander in actie. Sven Botman speelt met de Franse ploeg tegen Chelsea. Zegeviert Botman met OSC Lille op Stamford Bridge, dan staat er een zeer hoge quotering van liefst x9.50 keer je inleg voor je gereed.

Speltypen

Wil je specifieker wedden op de achtste finales van de Champions League? Dan zijn er diverse speltypen te vinden bij Nederlandse bookmakers als TOTO en Bet365. Zo staan er hoge quoteringen bij de kraker van deze week Atletico Madrid – Manchester United. Voorspel je dat Atletico Madrid met 1-0, 2-0 of 3-0 wint dan kan de beloning oplopen tot x3.55 keer je inleg. Mocht Manchester United het heel bond maken en winnen met 0-4, 0-5 of zelfs 0-6, dan loopt je beloning zelfs op tot x100.00 keer je speelbedrag! Een hoge odd, maar besef dat de kans klein is dat deze valt.

Nog een populaire manier van wedden op voetbal is live betting. Voorspel tijdens de wedstrijd welke ploeg scoort en/of wint. Mocht er net voor de wedstrijd een belangrijke speler afhaken dan kan dat het spel beïnvloeden. Met live wedden kun je direct schakelen en je voorspellingen aanpassen. Over het algemeen zijn de quoteringen bij live betting iets lager dan in de pre-fase, maar de kans om te winnen, zijn groter.

Voetbalwedden

Er zijn heel veel voetbalwedders die deze week gaan voetbalwedden op duels in de achtste finales van de Champions League. Bookmakers weten dat en bieden naast torenhoge odds ook veel specials of combi deals aan. Wil jij ook voetbal wedden en spelen voor de hoogst mogelijke bookmakersuitkeringen? Wedden op de achtste finales van de Champions League kan al vanaf vandaag. Speel wel bewust, want voetbalwedden is erg leuk en dat moet het ook blijven.

Datum en tijdstip achtste finales Champions League

De achtste finales van de Champions League worden dinsdag 22 februari en woensdag 23 februari gespeeld. De duels beginnen allemaal om 21:00 uur. Chelsea – Lille en Villarreal – Juventus treffen elkaar dinsdag. Op de woensdagavond beginnen Benfica – Ajax aan de klus en komen ook Atletico Madrid – Manchester United in actie.

Laat je voorspellingen voor de uitwedstrijd van Ajax bij Benfica achter bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl of speel mee voor de hoge odds in de overige duels van de achtste finales van de Champions League.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.