• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende woensdag is het erop of eronder voor Oranje. Het elitekorps van de KNVB reist af naar Polen in de hoop daar plaatsing voor de Final Four af te dwingen. Nederland zal hiervoor zelf moeten winnen en dan hopen dat Bosnië Herzegovina de Italianen van de winst af kunnen houden. Spel jij mee via voetbalwedden en scoor jij de winnende weddenschap bij deze allesbeslissende laatste poulewedstrijd in de Nations League? 

Statistieken

Het Nederlands elftal klom zondag op naar een tweede plaats in Groep 1 van A-League. Dankzij een 3-1 overwinning op Bosnië Herzegovina ging het Polen voorbij. Omdat de Polen zelf met 2-0 verloren in en tegen Italië staan de Italianen nu aan de leiding in Groep 1.

Als Polen en Nederland woensdag tegen elkaar spelen neemt Italië het op tegen het reeds gedegradeerde Bosnië Herzegovina. Een overwinning van Italië volstaat om groepswinnaar te worden en zich daarmee te plaatsen voor de Final Four, volgend jaar oktober.

Een gelijkspel of nederlaag van Italië opent perspectieven voor Oranje. Als Frank de Boer woensdag in Polen zijn tweede overwinning als bondscoach van Oranje boekt? Dan eindigt Nederland als eerste in de poule en gaat niet Italië, maar Oranje naar de eindronde in 2021.

De huidige vorm van Polen is een stuk minder fraai dan die van Nederland. Dat heeft vooral te maken met de wedstrijden van zondag waarin Nederland drie punten pakte en Polen met lege handen naar huis keerde. In de afgelopen vijf duels deed Polen het overigens best aardig: het won driemaal, speelde één keer gelijk en verloor maar één keer.

Ook Nederland heeft maar één verliespartij staan tussen de laatste vijf gespeelde wedstrijden. Dat was het met 0-1 verloren oefenduel tegen Mexico. Daarna werd er drie keer gelijkgespeeld en zondag werd er voor het eerst sinds het vertrek van Ronald Koeman weer gewonnen: 3-1 zege op Bosnië Herzegovina. Nederland verzekerde zich hiermee van de tiende plaats in de UEFA-coëfficiënt en zit daarom volgende maand in Pot1 bij de loting voor het WK. Maar de drie punter tegen Bosnië Herzegovina was niet genoeg om zeker te zijn van de Final Four in de Nations League. Daarvoor moet er woensdag wederom gewonnen worden en dan nog is het afwachten geblazen.

Odds

Bij de TOTO zien ze deel 1 van die opdracht wel goedkomen. Nederland is volgens de online bookmaker prima in staat om Polen te verslaan: x2,00 keer je inleg als Oranje hierin inderdaad slaagt.

Gaat het woensdag niet lukken om de volle buit te pakken, maar eindigt het duel in Stadion Miejski te Wroclaw? Dan kunnen spelers bij de TOTO die in het 1×2 spelsysteem hun geld zetten op een gelijkspel juichen! Gemiddeld ontvangen zij dan x3,50 keer het aantal ingezette euro’s op deze eindstand.

Een zege van Polen is voor het Nederlands elftal natuurlijk het minst gunstig, maar voor iedereen die via Voetbalwedden op deze uitslag speelden, is dat het beste nieuws! Want dankzij die uitslag én hun gok daarop ontvangen zij in dat geval maar liefst x5,15 keer hun speelbedrag op de bankrekening!

Voetbalwedden

Speel mee met voetbalwedden op de wedstrijden van het Nederlands elftal en wordt ook een winnaar! Denk jij te weten hoe de apotheose van de Nations League gaat aflopen? Speel dan mee met Voetbalwedden.nl en scoor de beste odds en deals voor voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal!

Datum en tijdstip

De zesde en laatste groepswedstrijd van Nederland in de Nations League 2020 – 2021 wordt gespeeld op woensdag 18 november 2020 en begint om 20:45 uur in de Poolse stad Wroclaw. Zet op tijd in als je wilt profiteren van de hoge pre-odds of log in via je persoonlijke account op voetbalwedden om tijdens de wedstrijd je voorspelling te plaatsen. Live wedden kan via je desktop of mobiel. Het aanmaken van een account is gratis en binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans, voorspel de uitslag(en) en scoor via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.