• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

PSV Eindhoven gaat na de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax aanstaande dinsdag op pad naar AS Monaco. De Eindhovenaren spelen daar de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Als PSV dit loodzware tweeluik doorstaat mogen ze in om play-offs van de Champions League spelen voor groepsfase ticket. Wil je wedden op dit duel? Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden, zet in en win de hoogst mogelijke pre-odds.

Statistieken AS Monaco – PSV Eindhoven

PSV Eindhoven deed in seizoen 2019-2020 nog een poging de groepsfase van de UEFA Champions League te halen. De Rood-Witten slaagden daar niet in en doen dit seizoen opnieuw een gooi naar het hoogst haalbare Europese toernooi. Daarvoor moeten de Eindhovenaren AS Monaco verslaan en dat is in de laatste ontmoetingen met de Franse ploeg niet vaak gelukt.

Vorig jaar speelden PSV in de groepsfase van de Europa League nog tegen de Franse formatie. De Eindhovenaren verloren hun thuisduel met 2-1 in Eindhoven. In Monaco werd het een 0-0 gelijkspel en mede daardoor overleefde de Eindhovense ploeg de groepsfase niet. In 2017 werd er een oefenduel gespeeld tussen beide teams. Toen waren de teams aan elkaar gewaagd bij een 0-0 gelijkspel. In 2015 won AS Monaco een oefenwedstrijd met 3-1. De laatste keer dat PSV van de Franse ploeg won was in 2005. Toen zegevierde de Rood-Witten tweemaal van Monaco in de achtste finales van de Champions League: 1-0 en 0-2.

Odds AS Monaco – PSV Eindhoven

Voor het bezoek van PSV aan AS Monaco hebben de online bookmakers tal van hoge pre-odds voor je genoteerd. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem staan het hoogst ingeschaald bij een overwinning van de Eindhovense ploeg. Als de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij wint, kan je daarmee toto maximaal x3.50 keer de inleg scoren.

Wedden op een gelijkspel loont ook goed als de Brabanders niet verder komen dan een puntendeling in Monaco. De bookies op Voetbalwedden noteren een maximale odd van x3.45 keer de inleg bij een gelijkspel.

Een zege van AS Monaco kan ook een flinke beloning worden. De quoteringen bij winst op de Franse formatie staat op x2.10 keer de inleg ingeschaald.

Speltypen

Bij de Nederlandse bookmakers leeft dit duel van PSV enorm. Halen de Eindhovenaren de Champions League dan is dat goed voor het Nederlandse voetbal en voor de bookmakers. Voor de uitwedstrijd van PSV bij AS Monaco zijn tal van leuke speltypen te vinden bij de wedkantoren. Voorspel bijvoorbeeld welke speler(s) gaan scoren, vul de correcte score combinatie in of pak een dubbele kans.

Voor liefhebbers van live betting zijn er ook hoge odds te vinden. Deze verschijnen bij de bookmakers op Voetbalwedden zodra het duel in het Louis II Stadion begint.

Voetbalwedden

Bij online bookmakers worden al veel weddenschappen gedaan op de Champions League ploegen die dit seizoen kans maken op de loting van de groepsfase. Of PSV haar kans pakt moeten we nog zien, maar de bookmakers keren al torenhoge pre-odds uit in de voorronde van de Eindhovense ploeg tegen AS Monaco. Speel mee met de veilige Nederlandse bookmakerskantoren die vermeld staan op de bookmakerspagina van Voetbalwedden en scoor met jouw voorspellingen op AS Monaco – PSV Eindhoven of op een van de overige voorronden die deze week gespeeld gaan worden.

Datum en tijdstip  AS Monaco – PSV Eindhoven

De heenwedstrijd in deze laatste voorronde van de Champions League wordt gespeeld op dinsdag 2 augustus. AS Monaco en PSV trappen dan om 20:00 uur af in het Louis II Stadion te Monaco. Kom ook wedden op dit duel bij de bookmakers op Voetbalwedden en maak de beste bookmakerdeals voor dit UEFA Champions League voorproefje!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.