• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie wordt aanstaande zaterdag een onvervalste Brabantse derby gehouden: Willem II – PSV Eindhoven. Het Koning Boudewijn Stadion vormt het decor van deze pikante ontmoeting. Beide teams staan in de top drie. Welke ploeg wint er volgens jou? Voetbalwedden.nl heeft de hoogste quoteringen opgezocht en toont de statistieken van dit Brabantse onderonsje.

Statistieken Willem II – PSV Eindhoven

Voor Willem II is het thuisduel tegen PSV de wedstrijd van het jaar. In de voorgaande seizoenen wisten de Tilburgers vaak te winnen van hun provinciegenoot. Vorig seizoen werd Willem II – PSV 0-2 in het Koning Willem II Stadion. Een duel eerder waren de Tilburgers ook al te sterk voor de Eindhovenaren. Willem II won met 2-1. In 2018 was het helemaal raak met de Tilburgse formatie. Willem II wist met 5-0 te zegevieren van de ploeg uit de lichtstad van Brabant. Wanneer heeft PSV haar laatste duel bij Willem II dan gewonnen? Ook dat is nog niet zolang geleden. De laatste zege (0-3) van PSV in Tilburg dateert op 25 april 2019.

De Eredivisie ploegen hebben allemaal midweeks een speelronde gespeeld. Willem II kwam dinsdag al in actie tegen RKC Waalwijk. Die uitwedstrijd werd door het team van trainer Fred Grim met 1-2 gewonnen. Mede hierdoor staat Willem II op de derde plek van de Eredivisie.

PSV Eindhoven speelden woensdagavond uit bij GO Ahead Eagles. De ploeg van trainer Roger Schmidt wist in de Adelaarshorst met 1-2 te winnen van de Deventernaren. Volgende week donderdag speelt PSV de tweede groepswedstrijd in de UEFA Europa League tegen Sturm Graz in Oostenrijk.

Odds

De wedstrijd tegen PSV is waar heel Tilburg naar uitkijkt en jij vast ook als speler van Voetbalwedden. De hoogste beloning staat je te wachten als Willem II thuis wint. Met x5.25 keer je inleg staat de quotering voor winst van de Tilburgse ploeg wel heel hoog ingeschaald.

Het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers heeft bij een gelijkspel ook een prima quotering voor je gereed staan. Een puntendeling in het Koning Boudewijn Stadion betekent x4.35 keer je inleg als jij dit vooraf al had voorspeld. Wint PSV? Dan kun je maximaal x1.52 keer je speelbedrag terugverwachten.

Speltypen

Diverse speltypen maken het voorspellen van de wedstrijd Willem II – PSV Eindhoven nog spannender. Denk jij dat Willem II al na tien minuten van de wedstrijd voorstaat? Dan kun jij bij de bookmakers een beloning van x11.00 keer je inleg scoren. Verwacht je dat PSV in de eerste vijftien minuten van het duel scoort? Dan kun je x3.75 keer je speelbedrag verdienen als jij dit invult bij de online boekmakers waar je kunt voetbal wedden.

Pak een extra beloning mee als jij denkt dat Willem II dit duel wint. Vul in dit speltype van de bookies Willem II wint het antwoord ja in en als je gelijk krijgt scoor je in één klap x4.70 keer je speelbedrag. Doe je ditzelfde bij PSV Wint, dan kan je beloning oplopen tot x2.41 keer je wedbedrag. De speltypen zijn te combineren met het 1×2 spelsysteem en live betting. Wil je hier meer over weten dan kan je dat teruglezen in onze handleiding of raadpleeg de website van jouw bookmaker.

Voetbalwedden

Welke Eredivisie wedstrijd is het nou niet waard om een voorspelling op te doen? Eigenlijk allemaal wel, maar derby’s geven net iets extra sfeer en sensatie. Bovendien is het vaak een hele uitdaging een derby juist te voorspellen. Emoties en extra strijdlust tussen beide teams kunnen een wedstrijd anders uit laten pakken. Dit weekend kun jij je er weer op los leven via Voetbalwedden als de Brabantse derby Willem II – PSV Eindhoven van start gaat.

Datum en tijdstip Willem II – PSV Eindhoven

De Brabantse derby Willem II – PSV Eindhoven vangt op zaterdag 25 september aan. Het duel begint om 16:30 uur in het Koning Willem II Stadion. Wees er tijdig bij als je wilt meespelen via het 1×2 spelsysteem. Voor live betting kun je zaterdagmiddag om 16:30 uur inschakelen bij de online bookmakers. Sla je slag en speel bewust via Voetbalwedden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.