• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het wordt woensdag nagelbijten als Ajax Amsterdam en FC Midtjylland het tegen elkaar opnemen in Groep D van de UEFA Champions League! Voor de fans van Ajax, de supporters van Midtjylland, maar vooral voor de spelers van Voetbalwedden! Zorgt je voorspelling voor de winnende weddenschap? Voorspel nu via onze bookmakerspagina en maak kans op mooie winstbonussen als Ajax en Midtjylland woensdag de degens kruisen!

Statistieken

Voordat je een gokje gaat wagen, moet je natuurlijk wel even verdiepen in beide clubs. Wij hebben de belangrijkste statistieken voor je op een rij gezet. De huidige vorm is bij beide elftallen in orde. Zowel Ajax als Midtjylland wonnen het laatste drie competitieduels.

Qua onderlinge resultaten hebben we alleen de heenwedstrijd – begin deze maand – om mee te vergelijken. Ajax was op 3 november jongstleden de betere in de MCH Arena in de Deense stad Herning.

De stand in Groep D is de derde en laatste belangrijke statistieken. Ajax staat na drie wedstrijden op een tweede plaats. Koploper is Liverpool en Atalanta Bergamo is derde. Midtjylland sluit de rij met nul punten uit de eerste drie duels.

Odds

Bij de bookmakers worden al deze statistieken ook meegenomen bij het bepalen van de pre-odds. Momenteel ontvang je het meeste als Ajax verliest, scoor je een hele mooie bonus bij een gelijkspel en maak je een kleine winst als Ajax drie punten haalt in dit duel.

Gemiddeld krijg je x1,25 keer je inleg uitgekeerd als Ajax woensdag de meeste ballen in de touwen jaagt. Wordt het woensdagavond in de Johan Cruijff Arena een gelijkspel? Dan lopen de winstbonussen flink op! Gemiddeld keren de online gokwebsites dan x5,50 keer het ingelegde wedbedrag uit.

Maar de hoogste odds vinden we toch echt bij een zege van Midtjylland. Vertrekken de Denen uit Amsterdam met drie punten op zak? Dan kunnen spelers die hierop hebben gegokt in de pre-odd ook met gevulde zakken rondlopen. Bij TOTO.nl staat een zege van FC Midtjylland momenteel op ruim acht keer je inleg! De actuele odd op moment van schrijven is x8,15 keer je inleg!

Wedden op Voetbal

Voetbal volgens is altijd al spannend en leuk, maat het wordt nog leuker als je een weddenschap hebt lopen. Voorspel de uitslag, de ruststand en eindstand of de correcte score en win mooie geldbedragen bij een winnende weddenschap!

Wedden op Voetbal is een mooie, leuke manier om geld te verdienen aan je voetbalkennis. Ben je nog op zoek naar wat meer informatie over online wedden? Check dan onze kennispagina’s lees alle tips en veel gestelde vragen om goed voorbereid je voorspelling te droppen. Zo verlaag je je risico en speel je bewust! Scoor jij straks bij Ajax – Midtjylland?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.