• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende dinsdag staat alweer de derde speelronde in de Champions League op het programma. Ajax speelt daarin uit bij het Deense Midtjylland. Na een nederlaag tegen Liverpool (0-1) en een gelijkspel tegen Atalanta Bergamo (2-2) moet er nu gewonnen worden om aan te knopen bij de koplopers in Groep D. Speel via Voetbalwedden mee met FC Midtjylland – AFC Ajax en wordt een winnaar door de uitslag goed te voorspellen!

Statistieken

Midtjylland staat vierde en laatste in Groep D. De Deense kampioen heeft na twee wedstrijden nul punten en hoopt tegen Ajax de eerste punten te pakken. De Amsterdammers hebben al wel een puntje gepakt, maar nog niet gewonnen. De ploeg van trainer Erik ten Hag probeert daar dinsdag verandering in te brengen, want als Liverpool en Atalanta Bergamo tegen elkaar spelen, kan Ajax met een zege op Midtjylland weer dichterbij de eerste twee plaatsen komen. En daar moeten de Amsterdammers na zes wedstrijden staan om ook na de winterstop in de Champions League uit te mogen komen.

De vorm van Ajax is heel goed. Behalve de wedstrijden in de Champions League werd er in de afgelopen weken telkens gewonnen als het in actie kwam. De Eredivisiewedstrijd tegen FC Groningen is daarmee de laatste nederlaag tot nu toe. Door met 0-13 te winnen bij VVV uit Venlo zette Ajax bovendien een record neer: nog nooit won een ploeg een competitiewedstrijd in de Eredivisie met zulke grote cijfers! Met het vertrouwen zit het kortom wel goed.

De huidige vorm van Midtjylland is min of meer vergelijkbaar. De Denen wonnen de afgelopen weken ook hun competitiewedstrijd, al was dat met duidelijk minder overtuigende cijfers dan Ajax dat deed. Bovendien was er het 2-2 gelijkspel tegen Horsens, maar dat was op hetzelfde moment dat Ajax in Groningen verloor. Als klap op de vuurpijl zakte het afgelopen zaterdag flink door het ijs toen ze op bezoek gingen bij Nordsjaelland. Midtjylland verloor met 4-1 en dat was natuurlijk geen lekkere voorbereiding op het duel tegen Ajax.

Odds

De quoteringen voor deze derde groepswedstrijd in de Champions League laten zien dat de online bookmakers volop vertrouwen hebben in Ajax. De uitkering voor een Amsterdamse zege in Denemarken liggen in het 1×2 spelsysteem gemiddeld op x1,63 je inleg. Een gelijkspel levert veel meer op, maar wordt door de bookies dan ook een stuk minder waarschijnlijk geacht: x4,10.

De hoogste winstbonus wordt uitgekeerd als Ajax dinsdagavond onderuit gaat in de MCH Arena te Herning. De gemiddelde uitkering bij de TOTO ligt op x4,50 het bedrag dat je hebt ingelegd bij de enige legale Nederlandse bookmaker.

Speltypen

Koning TOTO biedt naast het 1×2 spelsysteem nog tal van wedopties om te spelen op FC Midtjylland – AFC Ajax. Zo kan je ook voorspellen hoe de ruststand wordt.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.