• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de derde voorronde van het UEFA Europe Conference League toernooi treft AZ Alkmaar het onbekende FC Santa Coloma. De Alkmaarse equipe gaat aanstaande donderdag voor niets minder dan winst als ze op bezoek gaan bij de voetbalclub in Andorra. Ook een voorspelling plaatsen op de UEFA Conference League voorronde FC Santa Coloma – AZ Alkmaar? Vergelijk de bookmakers deals op Voetbalwedden.nl!

Statistieken FC Santa Coloma – AZ Alkmaar

De derde voorronde van de Europe Conference League is de laatste voorronde die de voetbalclubs moeten overleven om nog kans te maken dit seizoen in de groepsfase terecht te komen. Na de derde voorronde volgt er nog een play-offs en de winnaars daarvan gaan mee met de loting van de groepsfase.

AZ Alkmaar doet voor de derde keer mee aan het toernooi. In seizoen 2021-2022 wist het de achtste finale van het toernooi te halen. Het Noorse Bodo/Glimt schakelde de Alkmaarders toen uit. Vorig seizoen haalde AZ zelfs de halve finale van het toernooi. Het verloor daarin van het Engelse West Ham United dat later het toernooi ook wist te winnen.

Santa Coloma heeft nog weinig ervaring in de Conference League. Dit seizoen kan het de eerste keer zijn dat de Andorrese ploeg naar de groepsfase gaat. Dat zal dan wel ten koste van AZ zijn.

Odds Santa Coloma – AZ Alkmaar

De pre-odds zijn torenhoog ingedeeld bij deze uitwedstrijd van AZ. Als de Andorrese voetbalclub aanstaande donderdag winst van AZ keren de Nederlandse bookmakers tot wel 11.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct winsten te plaatsen.

Een gelijkspel krijgt in het 1×2 spelsysteem een hoge quotering van maximaal 7.00 keer het speelbedrag mee. Ook dit is een hoge quotering bij deze uitwedstrijd van de Alkmaarders.

Mocht AZ winnen in het Estadi Nacional stadion te Andorra la Vella, dan zijn de bookmakers bereid tot 1.16 keer het speelbedrag uit te keren.

Speltypen

Hoge quoteringen zijn niet alleen te vinden in het 1×2 spelsysteem, maar ook bij de overige speltypen. Zo stijgen de quoteringen in speltypen Half-time/Full-time. In dit speelsysteem kan tot wel 200.00 keer de inleg gewonnen worden. Deze quotering wordt uitgekeerd als AZ in de eerste helft op voorsprong komt tegen Santa Coloma, maar de wedstrijd alsnog gaat verliezen. Staan de Alkmaarders in de eerste speelronde al voor en winnen zij het duel ook, dan staat er een quotering van 1.51 keer het speelbedrag klaar.

Voetbalgokkers die een poging doen de beste odds te scoren in speltype correct score combinatie, kunnen de bookmakers flink laten cashen. Zo wordt er al tot 4.75 keer het wedbedrag uitgekeerd als AZ met 0-4, 0-5 of 0-6 wint. Wint Santa Coloma met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan zijn er beloningen tot 26.00 keer het speelbedrag te verdienen.

Voetbalgokkers die liever live wedden op de uitwedstrijd van AZ bij Santa Coloma kunnen ook terecht bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl. De quoteringen bij live betting worden bekend als de wedstrijd begint.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk en maakt een voetbalwedstrijd zoveel spannender dan dat het al is. De bookmakers op Voetbalwedden.nl weten bij elke wedstrijd van AZ wel goede pre-odds in te delen. Ook bij deze uitwedstrijd tegen Santa Coloma zijn de odds niet mis. Speel mee, maar zorg dat voetbalwedden ook leuk blijft. Door bewust om te gaan met je geld en in te zetten bij betrouwbare Nederlandse bookmakers blijft wedden op voetbal ook leuk.

Datum en tijdstip Santa Coloma – AZ Alkmaar

De uitwedstrijd van AZ in deze derde voorronde van de Conference League tegen Santa Coloma wordt gespeeld op donderdag 10 augustus. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Bij winst hebben de Alkmaarders een goed resultaat te pakken met oog op de return in eigen AFAS Stadion. Maak de beste bookmakerdeals via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.