• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Oranjeleeuwinnen maken zich op voor het EK2022 die over enkele dagen begint in Engeland, maar eerst moeten de dames van bondscoach Mark Parsons nog aan de bak voor het WK-kwalificatieduel tegen Wit-Rusland. Aanstaande dinsdag spelen de leeuwinnen in de Grolsch Veste te Enschede tegen de Wit-Russen. Wil je wedden op damesvoetbal Nederland – Wit-Rusland? Check de pre-odds bij de bookmakers op Voetbalwedden

Statistieken Nederland – Wit-Rusland

In poule c van de WK kwalificaties staat het Nederlands dameselftal op de tweede plaats met veertien punten. De Oranjeleeuwinnen moeten IJsland voor zich dulden dat een punt meer heeft dan Nederland. De laatste wedstrijd in de poulefase zal tegen de IJslanders zijn en dus is winnen van Wit-Rusland van groot belang.

Kijkend naar de behaalde resultaten van beide landenteams, dan zien we dat het Nederlands dameselftal het de laatste tijd een stuk beter heeft gedaan. Zo won Nederland onder andere al van Cyprus (12-0 en 0-8) en werd de uitwedstrijd tegen IJsland met 0-2 gewonnen. Ook uit in Wit-Rusland sloegen de Leeuwinnen toe. In Minsk werd met 0-2 gewonnen. De meeste moeite hadden de Nederlandse dames met Tsjechië. Tweemaal werd het een gelijkspel tegen de Tsjechen.

Odds Nederland – Wit-Rusland

De pre-odds zijn ook dit keer weer zeer aantrekkelijk ingedeeld voor deze wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem vind je bij een zege van Wit-Rusland. Gemiddeld staan de quoteringen op x40.00 keer je speelbedrag.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een hoge bookmakersbeloning van gemiddeld x13.50 keer je speelbedrag.

Wedden op Oranje kan je tot maximaal x1.10 keer je speelbedrag opleveren als je veilig wedt bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Speltypen

Ook bij de duels van de Oranjeleeuwinnen zijn meerdere speltypen te vinden. Bij de bookmakers kan je wedden op het under/over speltype, de handicap of vul de correcte score in. Bij welk speltype jij je geluk ook gaat beproeven, er is altijd wel een passende quotering te vinden. Ben je te laat met het voorspellen van de wedstrijd in de pre-fase? Dan kun je er ook voor kiezen om live te wedden op voetbal. De quoteringen voor live-betting zijn vaak iets lager ingeschaald dan in de pre-fase, maar de winkansen zijn vaak hoger. Dit komt omdat er op het moment zelf te bepalen is welk landenteam sterker is en welke speler er een grote kans maakt te scoren.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden zijn er tal van opties om een bookmakersdeal te sluiten. Wel is het handiger als goed voorbereid bent. Wat zijn de voorwaarden bij de bookmaker waar je wilt spelen en hoe staan de Leeuwinnen ervoor. Met al dit soort zaken helpt Voetbalwedden je graag op weg naar de winnende bookmakersdeal.

Datum en tijdstip Nederland – Wit-Rusland

Dan rest er nog een ding. Wanneer wordt het duel gespeeld? De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Wit-Rusland staat gepland op dinsdag 28 juni. In de Grolsch Veste te Enschede gaan de Leeuwinnen om 20:45 uur van start. Wedden in de pre-fase kan totdat tijdstip. Daarna worden de odds bekend voor live betting. Op welke manier je ook wilt meespelen, bij Voetbalwedden vind je wat je nodig hebt om succesvol te kunnen wedden bij de Nederlandse bookmakers.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.