• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Groep B van de EK kwalificaties treffen Frankrijk en Ierland elkaar aanstaande donderdag in Parijs. De landenteams uit de poule van Nederland strijden voor niets minder dan drie punten. Les Bleus wil de eerste positie in de poule blijven vasthouden. Ierland kan een driepunter goed gebruiken voor de thuiswedstrijd tegen Nederland. Wedden op het EK kwalificatie duel Frankrijk – Ierland? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Statistieken Frankrijk – Ierland

In Groep B van de EK kwalificatiecampagne staat Frankrijk met twaalf punten op de eerste plaats. De Fransen hebben vier speelronden achter de rug en verloren in die duels geen enkele punt. Ierland staat op de derde plaats met drie punten uit drie speelronden. De Ieren hebben evenveel punten dan Nederland dat nog maar twee wedstrijden heeft gespeeld in Groep B. Griekenland staat met zes punten tweede en Gibraltar staat onderaan de lijst met nul punten.

De eerste twee landenteams plaatsen zich voor EURO 2024 in Duitsland. Eind november worden de laatste EK kwalificatieduels afgerond.

De Fransen en Ieren hebben al eerder tegen elkaar gespeeld in deze poule. Op 27 maart dit jaar speelden de landenteams in Dublin tegen elkaar. In het Aviva Stadion te Dublin won Les Bleus met 0-1 van het Ierse elftal. De Fransman Benjamin Pavard nam dat ene doelpunt in de wedstrijd voor zijn rekening.

Odds Frankrijk – Ierland

Frankrijk en Ierland zijn twee sterke concurrenten van Nederland in de poulefase van de kwalificaties. De bookmakers verwachten dat de Ieren het zwaar krijgen in Parijs en schalen de pre-odds het hoogst in bij winst van The Green Army. Wint Ierland van Frankrijk, dan keren de bookmakers al snel tot 10,29 keer het speelbedrag uit.

Gaan de Fransen en Ieren de punten met elkaar delen? Dan keren de Nederlandse wedkantoren pre-odds uit die oplopen tot maximaal 5.52 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers achterlieten bij hun favoriete wedkantoor.

Grijpen de Fransen ook dit keer naar de winst? De bookmakers hebben de maximale pre-odds op 1,29 keer de inleg klaarstaan aan voor voetbalgokkers die deze voorspelling correct wisten te plaatsen in het 1×2 spelsysteem.

Speltypen

De speltypen om voetbalwedstrijden te voorspellen zijn heel divers. Het is handig om te weten hoe de speltypen werken voordat er een weddenschap geplaatst wordt. Op de bookmakerspagina van Voetbalwedden worden de speltypen uitgelegd en kunnen voetbalgokkers direct een weddenschap plaatsen. Ook over het veilig geld storten en ontvangen is veel informatie te vinden. Klik op het bookmakerskantoor waar je een voorspelling wilt doen om specifieke informatie over dat wedkantoor te krijgen. Met een goede voorbereiding op een weddenschap slagen voetbalgokkers eerder hun slag.

Voetbalwedden

Voetbalwedden zit zich in voor voetbalgokkers die graag veilig en bewust willen Wedden op Voetbal. Ben je op zoek naar betrouwbare bookmakers? Dan zit je goed bij Voetbalwedden.nl. De wedkantoren op de bookmakerspagina voldoen aan alle eisen die het Nederlandse KSA opdraagt. Meespelen kan van 24 jaar en ouder. Speel verantwoord mee en houd van het voorspellen van voetbalwedstrijden een leuke bezigheidje.

Datum en tijdstip Frankrijk – Ierland

De EK kwalificatie wedstrijd Frankrijk – Ierland staat gepland op donderdag 7 september om 20:45 uur in het Parc des Princes. Wint Les Bleus van The Greed Army? Dan krijgt Nederland nog meer kans om de tweede plaats in Groep B te kunnen veroveren. Voorspel de wedstrijd via Voetbalwedden.nl en speel bij de beste Nederlandse bookmakers!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.