• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande maandag speelt het Nederlands elftal de tweede speelronde in Groep B van de EK kwalificatie. Oranje neemt het dan in De Kuip op tegen Gibraltar. De Nederlandse bookmakers voorspellen een overwinning van het Nederlands elftal. Wie wordt er volgens jou de winnaar? Wedden op Nederland – Gibraltar in De Kuip? Vergelijk de bookmakersdeals op Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – Gibraltar

Het Nederlands elftal ontmoette twee jaar geleden het Gibraltarese elftal in de poulefase van het WK 2022. Oranje wist onder leiding van de toenmalige bondscoach Ronald de Boer beide duels te winnen. De heenwedstrijd op het Iberisch Schiereiland werd met 0-7 gewonnen. Op 11 oktober 2021 speelde het Nederlands elftal in de Kuip tegen Gibraltar. Oranje won toen met 6-0.

Oranje begon de EK kwalificaties voor EURO 2024 stroef. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman was in de uitwedstrijd tegen Frankrijk kansloos. In het Stade de France werd met 4-0 verloren van Les Bleus.

Ook Gibraltar wist geen punten te pakken in de eerste speelronde. De ploeg van bondscoach Julio César Ribas en zijn team speelde thuis tegen Griekenland, maar was de Grieken niet te slim af. Het Griekse elftal wist met 0-3 te van het Gibraltarese elftal.

Odds Nederland – Gibraltar

De pre-odds bij het tweede kwalificatie duel van Oranje staan hoog ingeschaald. De hoogste pre-odds die de bookmakers uitkeren, vind je bij een zege van Gibraltar. Als het elftal van bondscoach Ribas wint in de Kuip, dan keert BET365 tot wel 67.00 keer het bedrag dat je stortte uit.

Wordt het een gelijkspel in Rotterdam? Dan kan er tot maximaal 21.00 keer de inleg gescoord worden. De bookmakers Bet365, Unibet.nl en BetCity hanteren deze hoge odd.

Bij bookmaker TOTO.nl staat momenteel de hoogste quotering in de pre-fase bij een zege van Oranje. De pre-odds lopen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 1.02 keer de inleg als je een weddenschap hebt geplaatst bij dit wedkantoor.

Speltypen

De bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem nog meer leuke speltypen die gehanteerd kunnen worden bij de wedstrijd van Oranje tegen Gibraltar. Scoor de beste deals via het over/under speelsysteem om via speloptie handicap. Zo lopen de quoteringen bij het speltype goals over/under op tot 3.90 keer het speelbedrag. Nog meer goede deals zijn er te maken bij het voorspellen van de doelpuntmakers. Ga naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden en vergelijk de bookmakers met elkaar om te ontdekken welk wedkantoor de hoogste pre-odds hanteert bij jouw favoriete speltype. Speel je voor het eerst mee? Check dan ook de voorwaarden van de bookmaker waar jij je eerste voorspelling wilt droppen.

Live wedden op Nederland – Gibraltar kan vanaf het moment dat de wedstrijd in de Kuip begint. De quoteringen bij live betting worden bekend als de bookmakers overschakelen naar live betting deals.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op wedstrijden van het Nederlands elftal is leuk, maar nooit zonder risico. Je kunt je inleg kwijtraken als jouw voorspelling niet uitkomt. Om de risico’s te beperken is een goede voorbereiding cruciaal. Via Voetbalwedden kun jij je goed voorbereiden op welke wedstrijd dan ook in de EK kwalificatie campagne voor EURO2024. Vergelijk de bookmakers op de bookmakerspagina en speel mee via de betrouwbaarste bookmakers van ons land.

Datum en tijdstip Nederland – Gibraltar

De EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Gibraltar wordt gespeeld op maandag 27 maart. De wedstrijd wordt gehouden in De Kuip te Rotterdam en begint om 20:45 uur. Gaat bondscoach Koeman dit keer wel winnen door drie punten te pakken tegen Gibraltar? Speel mee en scoor de beste EK pre-odds bij de Nederlandse bookmakers via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.