• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de EK kwalificatiepoule van Nederland treffen Ierland en Gibraltar elkaar aanstaande maandag in Dublin. Mocht één van deze twee landenteams de wedstrijd winnen, dan komt het op gelijke hoogte te staan met Nederland in Groep B. Krijgt Oranje er een directe concurrent bij als het in september weer in actie komt in de EK kwalificatiecampagne? Wedden op Ierland – Gibraltar doe je via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Ierland – Gibraltar

Ierland en Gibraltar speelden vier jaar geleden nog een duel tegen elkaar. Ook toen was dit een EK kwalificatie duel. Het Ierse elftal won beide ontmoetingen (2-0) en 0-1) met het Gibraltarees voetbalteam, maar wist de poulefase ook niet te overleven.

In 2014 en 2015 deden beide landen een poging het EK2016 te halen. Ierland kwam nog het verst van de twee. In Dublin versloeg het de bezoekers uit Gibraltar met 7-0 en op bezoek bij het Iberisch Schiereiland werd het nog eens 0-4.

In deze EK kwalificatiereeks hebben beide landenteams nog nul punten behaald. De Ierse ploeg verloor van Frankrijk met 0-1 en van Griekenland met 2-1. Gibraltar speelde drie duel (Griekenland, Nederland en Frankrijk) en verloor ze alle drie met 3-0.

Odds Ierland – Gibraltar

De quoteringen bij de wedstrijd Ierland – Gibraltar zijn torenhoog ingeschaald. Mocht het Gibraltarees elftal stunten in deze wedstrijd in de EK kwalificatiepoule van Nederland, dan kan er tot 90.00 keer de inleg aan prijzengeld uitgekeerd worden.

De pre-odds bij een puntendeling in Dublin zijn ook hoog ingeschaald. De bookmakers keren tot 19.00 keer de inleg uit als Ierland en Gibraltar niet verder komen dan een gelijkspel.

De meesten zullen wedden op winst van Ierland. De Nederlandse wedkantoren schalen de pre-odds bij een zege van de Ieren niet hoger in dan 1.02 keer het speelbedrag. Vergelijk de odds in het 1×2 spelsysteem voordat je inzet op jouw favoriet van dit duel.

Speltypen

De correcte score combinatie is bij wedstrijden als Ierland – Gibraltar razend populair. Op het algemeen slikt het Gibraltarees elftal veel goals in deze EK kwalificiaties poule. Mocht Ierland net als Frankrijk, Nederland en Griekenland het Gibraltarees elftal verslaan met 3-0, dan kan dat een bookmakersbeloning van maximaal 2.53 keer de inleg opleveren.

Wint Gibraltar met 1-0, 2-0 of 3-0 van Ierland, dan kan er zelfs tot 100.00 keer het speelbedrag gewonnen worden. Die kans is relatief klein en dus schieten de odds dan de lucht in. Wint Ierland, maar is het eerste doelpunt van Gibraltar? Bij deze voorspelling staan de odds op maximaal 7.50 keer het wedbedrag ingedeeld.

De diverse speltypen van de bookmakers vraagt ook om diverse manieren van spelen. Uitleg over een speelsysteem vind je via de bookmakerspagina van Voetbalwedden. Hier kun je ook vinden hoe je veilig geld kunt storten bij de wedkantoren en wat de voorwaarden van de bookmakers zijn. Speel te allen tijde bewust en veilig en stop op tijd.

Voetbalwedden

Om succes te hebben met voetbalwedden is niet veel nodig, maar een goede voorbereiding verhoogt de winstkans. Wanneer je als voetbalgokker alles weet van de wedstrijd waarop je wilt inzetten is de kans groter dat je wint. Veilig wedden op voetbal is van groot belang en daar hecht Voetbalwedden.nl veel waarde aan. De wedkantoren op Voetbalwedden doen aan alle eisen die Nederland heeft voor bookmakers die in ons land weddenschappen aanbieden.

Datum en tijdstip Ierland – Gibraltar

De EK kwalificatie wedstrijd Ierland – Gibraltar wordt maandag 19 juni gespeeld. In het Aviva Stadium te Dublin zal de wedstrijd om 20:45 uur beginnen. Laat voor dit tijdstip je voorspellingen achter bij de wedkantoren of speel mee via live betting als het duel begint. Voetbalwedden.nl helpt je graag op weg bij het maken van de perfecte EK voetbal deal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.