• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag staat de zoveelste Eredivisie kraker die dit jaar gespeeld zijn op het menu. Feyenoord en PSV ontmoeten elkaar op die dag in De Kuip te Rotterdam. De bookmakers zijn er klaar voor en schalen de pre-odds hoog in. Vergelijk de wedkantoren op Voetbalwedden en scoor hoge odds bij deze Eredivisie kraker in de Rotterdamse Kuip!

Statistieken Feyenoord – PSV

Feyenoord en PSV speelden in totaal maar liefst 171 duels tegen elkaar. Daarvan won PSV er 59 en wist Feyenoord er 68  naar zich toe te trekken, 44 duels eindigden in een gelijkspel. In totaal wisten de Eindhovenaren 269 keer tot scoren te komen. Feyenoord scoorde in totaal 262 keer.

De statistieken uit het verleden liggen dus iets meer in het voordeel voor de Rotterdammers, maar dat zegt weinig over de kraker van zondag. Wel moet gezegd worden, dat Feyenoord koploper is en PSV op de derde plaats van de Eredivisie staat. Het aantal punten verschil is ook niet zo groot Feyenoord heeft 42 punten en PSV staat nu op 38 punten.

Odds Feyenoord – PSV

Bij de Nederlandse bookmakers reiken de pre-odds in het 1×2 spelsysteem dan ook niet ver uit elkaar. De hoogste odds bij deze kraker in De Kuip kun je vinden bij een gelijkspel. Door BetCity wordt er tot maximaal 3.75 keer de inleg uitgekeerd als Feyenoord en PSV aan elkaar gewaagd zijn in De Kuip.

Winnen de Eindhovenaren aanstaande zondag? Dan kan je bij de Nederlandse bookmakers tot maximaal 3.15 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling.

Ga je inzetten op een overwinning van Feyenoord? Dan kan je bij TOTO Sports odds vinden tot maximaal 2.16 keer de inleg als de Rotterdamse ploeg inderdaad wint.

Speltypen

De diverse speltypen die de bookmakers aanbieden, maakt het wedden op Feyenoord – PSV nog interessanter. Ga voor de beste combideals of verdiep je in één spelstrategie om zo hoog mogelijk te scoren. Pak bijvoorbeeld de hoge odds in het halftime/fulltime spelsysteem. Mocht Feyenoord na het spelen van de eerste helft op voorsprong komen en vervolgens ook de wedstijd winnen, dan kun je tot maximaal 3.25 keer de inleg scoren. Als Feyenoord in de eerste helft de betere van de twee is, maar het duel uiteindelijk niet naar zich toetrekt, kun je bij TOTO Sport tot maximaal 35.00 keer de inleg scoren.

Verwacht je dat beide teams gaan scoren en denk je het resultaat goed te kunnen voorspellen? Dan kun je met deze voorspellingen hoge odds scoren. Mocht PSV winnen en als enige scoren, dan kan je dat tot 5.25 keer de inleg opleveren. Winnen de Rotterdammers, maar scoren beide teams wel dan levert dat met 3.70 keer de inleg ook een leuke bookmakersbeloning op. Vergelijk de odds in de diverse speltypen op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Voetbalwedden vindt het belangrijk dat alle voetbalgokkers plezier hebben met het voorspellen van wedstrijden met echt geld. Daarom selecteren we de betrouwbaarste wedkantoren van ons land. Zelf kun je wedden op voetbal ook leuk houden door bewust en veilig mee te spelen. Vind meer informatie over speltypen en bookmakers op Voetbalwedden.nl en bereid je weddenschap altijd goed voor.

Datum en tijdstip Feyenoord – PSV

De kraker Feyenoord – PSV wordt op zondag 5 februari gespeeld. De Kuip te Rotterdam is het decor van deze topwedstrijd in de Eredivisie. Om 14:30 uur zal de aftrap zijn en vanaf dat tijdstip schakelen de Nederlandse bookmakers over naar live wedden op Feyenoord – PSV. Speel mee via Voetbalwedden en scoor de beste bookmaker odds die er te vinden zijn bij de Nederlandse wedkantoren.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.