• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Kuip te Rotterdam staat aanstaande zaterdag de wedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar op het programma. De Nederlandse bookmakers hebben de pre-odds goed ingedeeld. Voetbalgokkers kunnen nu hun voorspellingen al achterlaten en meespelen voor de beste odds en deals. Wil jij ook wedden op Feyenoord – AZ? Ga naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Feyenoord – AZ Alkmaar

Met 46 punten staat Feyenoord op de eerste plaats van de Eredivisie. AZ Alkmaar is de nummer twee van de Nederlandse competitie en heeft 44 punten. De winnaar van dit duel staat eerste na 22 speelronden van de Eredivisie.

De laatste keer dat de twee teams elkaar troffen in de Kuip was op 7 november 2021. De Rotterdamse ploeg won toen met 1-0 van AZ door een doelpunt van Cyriel Dessers. Begin dat jaar kwam AZ nog winnen in Rotterdam. Op 24 januari werd het een 2-3 zege voor AZ.

Beide teams hadden deze week geen Europese wedstrijden en dus kwamen de clubs voor het laatst uit in de Eredivisie. De Rotterdamse ploeg van trainer Arne Slot speelde uit tegen sc Heerenveen en pakte drie punten in het Abe Lenstra Stadion door de Friese club met 1-2 te verslaan. AZ Alkmaar speelde afgelopen weekend in het AFAS Stadion tegen Excelsior Rotterdam. De ploeg van trainer Pascal Jansen slaagde erin met 5-0 te winnen van de Kralingens.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

Bij de bookmakers staan de pre-odds in het traditionele 1×2 spelsysteem het hoogst bij winst van AZ. Als de Alkmaarders winnen, kun je bij Bet365 al een quotering van maximaal 4.75 keer de inleg uitgekeerd.

Houden de teams elkaar in evenwicht? Dan kun je bij de bookmakers ook rekenen op een flinke odd. Bij bookmaker BetCity scoor je tot maximaal 4.20 keer het speelbedrag als het een gelijkspel wordt in de Kuip.

Een overwinning van Feyenoord wordt het meest voorspeld. Bij Unibet.nl lopen de pre-odds op tot maximaal 1.73 keer de inleg bij een zege van de huidige koploper uit Rotterdam.

Speltypen

Wil jij eens een ander speltype uitproberen? Dat kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden. De hoge odds vind je namelijk ook in speltypen als halftime/fulltime, under/over en correct score combinaties. Wil je al na de eerste helft van de wedstrijd scoren? Voorspel dan de uitslag na de 1e helft of gok op de speler die volgens jou een doelpunt gaat maken in deze kraker.

Geen zin om in de pre-fase al een voorspelling te droppen? Wacht dan totdat de wedstrijd begint in de Kuip en speel via live betting op Feyenoord – AZ Akmaar!

Voetbalwedden

Wedden op topwedstrijden maakt voetbalwedden nog leuker. Feyenoord – AZ is één van die krakers waarop veel voetbalgokkers een voorspelling droppen. De Nederlandse bookmakers hebben naast hoge quoteringen vaak ook leuke promoties lopen als er een kraker, derby of de klassieker op het programma staat. Wil jij ook meedoen? Ga dan naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden en vul je voorspellingen in.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

De Eredivisie kraker Feyenoord – AZ Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 18 februari. De aftrap wordt om 21:00 uur verricht in de Kuip te Rotterdam. Welk speltype hanteer jij op deze kraker in de Eredivisie? Pre-odds met elkaar vergelijken en spelen bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland doe je via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.