• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie begint weer en dat betekent dat de voorspellingen binnen rollen bij de bookmakers. Velen wedden op de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam in de eerste speelronde van de Nederlandse voetbalcompetitie. Bekijk alle actuele odds en bookmakersdeals op Voetbalwedden en sla je slag bij de wedstrijd Fortuna – Ajax!

Statistieken Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam

De laatste jaren is de wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam er een tussen Klein Duimpje en Reus Goliath. De Ajacieden kwamen vorig seizoen met 0-5 winnen in het Fortuna Stadion. De Ajacieden Berghuis, Mazraoui, Tadic, Kudus en Tagliafico wisten allen het net van Fortuna doelman Van Osch te raken.  In Amsterdam wisten de Ajacieden ook al met 5-0 te winnen van de bezoekers uit Limburg.

Het is al heel wat jaren geleden dat Fortuna Sittard nog eens won van Ajax. Om precies te zijn was dat in 2000. Op 15 maart van dat jaar versloeg Fortuna de ploeg uit Amsterdam met 2-0. In 2002 slaagde de Limburgse ploeg er nog eens in om de punten te delen met Ajax. Op 27 februari dat jaar werd het 1-1 in Sittard.

Odds Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam

Bij deze wedstrijd hebben de bookmakers op Voetbalwedden torenhoge pre-odds voor je klaarstaan. De quotering bij een zege van Fortuna Sittard wordt bij de bookies het hoogst ingedeeld. Zo kun je bij bet365 tot maximaal x13.00 keer de inleg scoren.

In het 1×2 spelsysteem staat ook een hoge odd genoteerd bij een gelijkspel. Als de ploegen net als in 2002 de punten delen, dan keren de Nederlandse wedkantoren maximaal x7.35 keer de inleg uit.

Een zege van Ajax wordt het meest voorspeld. Bij Unibet zijn ze bereid tot maximaal x1.24 keer de inleg uit te keren als de Ajacieden winnen in Sittard.

Speltypen

Nu het voetbalseizoen weer begonnen is, worden de bookmakerskantoren dagelijks druk bezocht. Niet alleen het 1×2 spelsysteem van de bookmakers is razend populair. Ook worden er veel weddenschappen gemaakt in de vele andere speltypen. Bijvoorbeeld op welke speler scoort. Maakt Ajax-speler Brain Brobbey meer dan een goal voor zijn ploeg uit Amsterdam dan keren de bookies al maximaal x4.50 keer de inleg uit. Bij twee treffers van nieuwe aanwinst Steven Bergwijn loopt dat al op naar een maximum van x6.75 keer de inleg.

Slaagt Fortuna-aanvaller Burak Yilmaz erin om het net van de Ajacieden als eerste te raken, dan keert TOTO Sport maximaal x12.00 keer je inleg uit. Doet Paul Gladom dit voor de Limburgse formatie dat wordt er met een pre-odd van x13.00 keer de inleg nog een iets hoge quotering uitgekeerd.

Ontdek de quoteringen in de pre-fase bij jouw favoriete bookmaker en maak een combideal of ga voor een van de vele speltypen die deze bookmaker op Voetbalwedden aanbiedt.

Voetbalwedden

Met Voetbalwedden kun je je geluk beproeven. Denk jij dat de regerend kampioen in Sittard wint? Of ga je voor een stunt van Fortuna. Wat je voorspelling ook is, als het uitkomt kun je flink scoren bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Speel wel altijd veilig en verantwoord. Lees de voorwaarden van het door jouw gekozen wedkantoor zorgvuldig door en ga nooit te ver in het voorspellen van sportwedstrijden. Zo blijft voetbalwedden leuk en uitdagend zonder al te veel risico’s.

Datum en tijdstip Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam

De wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam in de eerste speelronde van de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus. Het duel begint om 16:30 uur in het Fortuna Stadion te Sittard. Tot dat tijdstip kunnen er in de pre-fase weddenschappen gemaakt worden. Als de wedstrijd begint schakelen de bookmakers over naar live betting. Vind jouw bookmakerdeal via Voetbalwedden en scoor met de duels van dit weekend in de eerste speelronde van de Eredivisie.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.