• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zaterdag wordt met de Johan Cruijff Schaal wordt het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt. Dit jaar mogen kampioen Ajax Amsterdam en bekerwinnaar PSV Eindhoven strijden om de eerste prijs van het seizoen. Voetbalwedden zocht de beste bookmakers met hoge odds op voor punters die gaan wedden op de Johan Cruijff Schaal 2022: Ajax – PSV!

Statistieken Ajax – PSV

Vorig jaar ging de schaal mee naar Eindhoven nadat PSV de Ajacieden met 0-4 had verslagen in Amsterdam. De PSV’er Noni Madueke was goed voor twee goals. Yorbe Vertessen en Mario Götze maakten de overige twee goals voor de Eindhovense ploeg. Ajax wist de schaal in 2019 nog binnen te halen. Ook toen werd de prijs tussen Ajax en PSV gestreden, maar de Amsterdammers waren toen met 2-0 te sterk voor de Eindhovense ploeg. In 2020 werd de Johan Cruijff Schaal door de toen geldende coronamaatregelen niet gehouden.

De Johan Cruijff Schaal wordt sinds 1996 gespeeld. Daarvoor onder de naam Supercup of PTT Telecom Cup. PSV won de eerste prijs van het seizoen het vaakst. De Eindhovense ploeg heeft de schaal twaalf keer gewonnen en speelde al negentien keer om de trofee. Ajax speelde achttien keer om de schaal en won er daarvan negen.

Odds Ajax – PSV

De pre-odds behorende bij de Johan Cruijff Schaal 2022 zijn om te smullen. De bookmakers voorspellen dat Ajax de schaal in handen gaat krijgen, maar de hoogste pre-odds vind je bij een gelijkspel. Als Ajax en PSV binnen de reguliere speeltijd aan elkaar gewaagd zijn, dan keren de bookmakers tot maximaal x4.00 keer de inleg aan je uit.

Een overwinning van PSV is bij de TOTO Sport ook maximaal x4.00 keer de inleg waard. De pre-odds bij een zege van Ajax staat in het 1×2 spelsysteem van de bookies op gemiddeld x1.84 keer je speelbedrag ingedeeld. Houd de bookmakers op Voetbalwedden scherp in de gaten, want de pre-odds kunnen nog veranderen als bijvoorbeeld meer duidelijk wordt over de opstellingen.

Speltypen

Veel voetbalwedders doen naast het 1×2 spelsysteem ook een weddenschap op een van de overige speltypen van de bookmakers. Wij lichten een aantal leuke speltypen uit. Voor voetbalwedders die de correcte score combinatie weten te voorspellen keert TOTO Sport hoge odds uit. Zo kun je tot maximaal x3.85 keer de inleg verdienen als Ajax de schaal wint met 1-0, 2-0 of 3-0. Wint PSV met deze cijfers, dan loopt de quotering zelfs op tot maximaal x8.10 keer je speelbedrag.

Denk jij dat Ajax wint en dat niet beide teams zullen gaan scoren, dan belonen de bookmakers je al snel met een pre-odd van x3.50 keer je speelbedrag. Bij een gelijkspel en beide teams scoorden niet in de reguliere speeltijd, dan loopt die quotering zelfs op tot maximaal x17.75 keer het speelbedrag.

Check ook de overige speltypen als jij wilt wedden op de Johan Cruijff Schaal 2022 of speel mee via live betting. Als de wedstrijd begint worden de quoteringen voor het live wedden op de Johan Cruijff Schaal bekend.

Voetbalwedden

Bij de bookmakers wordt altijd flink gewed op het duel in de Johan Cruijff Schaal. Het is de eerste wedstrijd van het seizoen en gaat tussen de twee Nederlandse clubs die het vorige seizoen het beste hebben gedaan. Velen hebben er dan zin in om de bookmakers te gaan bezoeken. Dat resulteert zich in hoge pre-odds en vele special deals die de wedkantoren aanbieden. Met slim en verantwoord gokken kan iedereen wedden op Voetbal. Lees de voorwaarden op Voetbalwedden.nl en scoor de hoogst mogelijke odds bij de Nederlandse bookmakers.

Datum en tijdstip Ajax – PSV

De Johan Cruijff Schaal 2022 wordt op zaterdag 30 juli gehouden. Ajax en PSV beginnen om 20:00 uur aan de strijd om de schaal. Wedden in de pre-fase kan tot op het moment dat de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam begint. Met Voetbalwedden maak je de beste deals bij de bookmakers!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.