• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Rotterdamse Kuip is zondagmiddag het decor voor de eerste Klassieker van het lopende voetbalseizoen. In de zeventiende speelronde staat Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam op het programma. De Nederlandse, online bookmakers waar je op voetbal kan inzetten zetten de pre-odds op scherp. Scoren bij Feyenoord – Ajax doe je via Voetbalwedden

Statistieken Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

De laatste keer dat Feyenoord – Ajax in de Eredivisie werd afgewerkt eindigde de Klassieker in 0-3 voor de bezoekers uit Amsterdam. Ook het KNVB bekerduel uit 2019 eindigde in 0-3 voor Ajax.

De editie van Feyenoord – Ajax uit 2019 draaide uit op een ruime zege voor de thuisploeg. De Rotterdammers versloegen Ajax op alle fronten en stuurden de tegenstander met een 6-2 nederlaag terug naar de hoofdstad van Nederland.

Odds Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

De pre-wedstrijd quoteringen voor Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam staan het hoogste bij een weddenschap op een winnend Feyenoord. Als de Rotterdammers drie punten scoren in deze Klassieker, dan betalen de bookmakers maximaal x4,20 keer je inleg uit.

Een overwinning van Ajax is bij de betere, legale voetbal bookmakers net iets minder dan het dubbele van je speelbedrag waard. Voetbalwedden vond pre-odds die oplopen tot maximaal x1,82 keer je inleg.

De quoteringen die de bookies aanhouden bij een gelijkspel stijgen weer naar hoge hoogten. De maximale odds bij puntedeling tussen Feyenoord – Ajax staan op een maximale winstbonus van x4,00 keer het ingelegde speelbedrag. Daarmee zijn de odds in de pre-fase hoger dan in de meeste voorgaande edities van de Klassieker, die ditmaal dus in Rotterdam plaats zal vinden.

Speltypen

TOTO Sport heeft bij Feyenoord – Ajax een fraai (nieuw) speltype beschikbaar: de betbuilder. Bij dit speltype kies je voor minimaal twee weddenschappen. Voorspel bijvoorbeeld de winnaar en voorspel of beide elftallen tot scoren komen of niet.

Zo pak je x6,00 je inleg als je speelt op winst voor Feyenoord en beide elftallen maken minimaal één doelpunt. Kies je voor winst Ajax en Feyenoord scoort niet, dan levert deze voorspelling je bij Betbuilder van TOTO maximaal x3,75 keer je inzet op. Check onze bookmakerspagina voor alle actuele Betbuilder weddenschappen bij Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam.

Voetbalwedden Feyenoord – Ajax

De Klassieker is een fantastisch affiche om op te Voetbalwedden. Speel echter wel veilig, verantwoord en bewust door te kiezen voor de betrouwbare sportsbooks die Voetbalwedden.nl voor je geselecteerd heeft. Beperk de risico’s en verhoog je winstkansen! Voetbalwedden maakt voetbal volgen extra spannend en zorgt ervoor dat jij je voetbalkennis kunt omzetten in eigen keiharde euro’s.

Datum en tijdstip

Feyenoord – Ajax wordt op zondag 19 december gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Het duel begint om 14:30 uur . Vergelijk, zet in en win! De pre-odds vervallen zodra de wedstrijd van start is gegaan. Wil je daarna alsnog scoren? Dan kan je via live gokken je kans wagen. Hierbij speel je tijdens het duel mee door live je voorspelling door te geven.

Scoor jij straks de winnend deal? Dan ben jij straks de winnaar van Feyenoord – Ajax! Bezoek ook onze kennisbank voor informatie over speltypen, de beste strategie bij de Klassieker en de beste bookmakerskantoren voor het online Wedden op Feyenoord of Ajax.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.