• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Voetballiefhebbers en voetbalvoorspellers hebben er lang op gewacht, maar aanstaande zondag is het zover, het WK voetbal 2022 in Qatar! Gastland Qatar en Ecuador is de eerste wedstrijd die gespeeld gaat worden op dit wereldtoernooi. De aftrap wordt verricht in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Scoor hoge WK voetbal 2022 odds bij het openingsduel Qatar – Ecuador. Speel mee via de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Qatar – Ecuador

De WK 2022 openingswedstrijd Qatar – Ecuador staat gepland op zondagmiddag 20 november 17:00 uur (Nederlandse tijd). Het duel tussen gastland Qatar en Ecuador is ook de enige wedstrijd die zondag gespeeld wordt. Op maandag speelt Nederland tegen Senegal en treffen ook Engeland – Iran en USA – Wales elkaar al in de eerste ronde. Qatar en Ecuador zijn de poulegenoten van Oranje in Groep A.

Qatar en Ecuador hebben al eerder tegen elkaar gespeeld. Het betrof een oefenduel in 2018 en Qatar won dat duel met 4-3 van het Ecuadoriaanse elftal. De huidige bondscoach van Qatar is de Spanjaard Felix Sanchez Bas. De ploeg van Spaanse coach is al vijf duels op rij ongeslagen.

Het Ecuadoraanse elftal wordt geleid door bondscoach Gustavo Alfaro uit Argentinië.  Van de laatste vijf duels werd er eenmaal gewonnen en viermaal werden de punten gedeeld met de tegenstander.

Odds Qatar – Ecuador

De bookmakers trappen het WK 2022 af met fraaie quoteringen. De hoogste pre-odds van dit duel scoor je bij een zege van Qatar. De Nederlandse bookmaker BetCity keert al tot maximaal 3.90 keer de inleg uit als het gastland zondag wint.

De pre-odds bij een gelijkspel staan bij BetCity op maximaal 3.45 keer je speelbedrag ingedeeld. Dat is niet veel minder dan bij een zege van Qatar.

De quoteringen bij winst van Ecuador staan bij Unibet het hoogst ingeschaald. Deze bookmaker gaat tot 2.30 keer het wedbedrag dat je hebt ingezet bij winst van het Ecuadoriaanse elftal.

Speltypen

Veel voetbalgokkers bezoeken de bookmakers ook voor meer speltypen die het voorspellen WK wedstrijden extra leuk maken. Scoor jouw bookmakersbeloningen door te wedden in de overige speltypen zoals het Halftime/Fulltime en Handicap systeem. Voorspel bijvoorbeeld welke speler scoort of waag een gokje in het correct score combinatie speelsysteem. In deze laatst genoemde speltype kunnen de odds oplopen tot maximaal 250.00 keer je speelbedrag al hoort deze quoteringen niet bij het meest realistische uitslagen.

Mocht Qatar wel winnen en wordt het 1-0, 2-0 of een 3-0 zege van het Qatarese team? Dan kan je al maximaal 4.55 keer jouw speelbedrag scoren. Zegeviert Ecuador met 1-2, 1-3 of 1-4 dan lopen de odds in het Correct Scorecombinatie al op tot maximaal 5.90 keer je speelbedrag. Bekijk altijd de voorwaarden bij de bookmaker waar jij een weddenschap wilt plaatsen.

Voetbalwedden

Voetbalwedden.nl vindt het belangrijk dat voetbalgokkers veilig WK wedstrijden kunnen voorspellen. De Nederlandse bookmakers op de bookmakerspagina voldoen aan de strenge eisen die de overheid opstelt voor kansspelen. Wilt je meer informatie over veilig wedden op voetbal? Lees dan de pagina van de bookmakers zorgvuldig door en bepaal zelf bij welke bookmaker je speelt.

Datum en tijdstip Qatar – Ecuador

De openingswedstrijd van het WK 2022 Qatar – Ecuador wordt gespeeld op zondag 20 november. Het duel wordt gehouden in het Al Bayt Stadion te Al Khor en begint om 17:00 uur (Nederlandse tijd). Mis niets van het WK, het Nederlands elftal en de hoogste odds via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.