• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Voor wie wil wedden op voetbal tussen kerst en oud en nieuw kan zich uitleven in de Engelse Premier League. Aanstaande dinsdag vindt de wedstrijd Leicester City – Liverpool plaats. Voor beide ploegen is dit de laatste wedstrijd van het jaar. Welke ploeg pakt volgens jou de laatste punten van 2021? Ga jij ook wedden op Premier League wedstrijd Leicester City – Liverpool? Scoor dan je bookmakers deal via Voetbalwedden!

Statistieken Leicester City – Liverpool

Liverpool staat er in de Premier League beter voor dan Leicester City. De ploeg van trainer Jurgen Klopp bevindt zich zelfs in de top drie waar ook Manchester City en Chelsea strijden om de beste plek om de zeer korte winterstop in te gaan.

Leicester City draaide vorige seizoen beter dan dit keer het geval is. De ploeg van trainer Rogers bevindt zich in de middenmoot. Er moeten dus punten binnengehaald worden om niet af te zakken naar de onderste ploegen die vechten voor degradatie.

In de laatste jaren wist Liverpool vaak drie punten mee te nemen vanuit Leicester, maar in de laatste ontmoeting was Leicester toch echt te sterk voor de bezoekers uit Liverpool. Leicester wist in eigen stadion te winnen met 3-1. In 2019 waren het The Reds die een maatje te groot was voor Leicester City. Liverpool zegevierde met 0-4. En dat zijn hele duidelijke cijfers!

Odds Leicester City – Liverpool

De meeste online bookmakers schalen de pre-odds het hoogst in bij een zege van de thuisspelende formatie uit Leicester. Mocht de ploeg van trainer Rodgers winnen en jij had dit ingevuld op het wedstrijdformulier, dan kun je maximaal een bonus van x5.10 keer je inleg scoren.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staat de quotering die bij een gelijkspel behoord op x4.20 keer je inleg ingedeeld. Wint Liverpool volgens jou? Dan kun je rekenen op een maximale bookmakers beloning van x1.55 keer je speelbedrag bij de Premier League topduel!

Speltypen

Naast het wedden voordat de wedstrijd begint, kun je ook wedden tijdens de wedstrijd. Het voordeel van live betting is dat je eerst kunt bepalen hoe de ploegen ervoor staan. Live wedden kan je doen op de eindstand, tussenstand, aantal goals en doelpuntmakers. Verwacht je dat een speler een rode kaart krijgt of verwacht je een penalty? Met het live wedden op wedstrijden kun je snel schakelen en zijn de quoteringen net als in de pre-fase de moeite waard om voor te spelen. Hoe hoog de quoteringen zijn, geven de bookmakers prijs als de wedstrijd begonnen is. Meespelen kan tot het eindsignaal van de wedstrijd.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is vermakelijk en je kunt er nog een leuk extra centje mee verdienen ook. Houd er wel altijd rekening mee dat je het ingelegde speelbedrag ook kunt verliezen. Zorg er dan ook voor dat wedden op voetbal leuk blijft en geef geen geld uit wat ergens anders voor bedoeld is. Alleen dan kunt u optimaal genieten van het wedden bij de bookmakers. Op deze website vind je de betrouwbaarste bookmakers die veilig en verantwoord met je gegevens omgaan en toch zeer hoge quoteringen en veel speltypen aanbiedt.

Datum en tijdstip

Wil je meespelen en tussen de feestdagen wedden op topduels in de Premier League? Dan is het goed om te weten wanneer de wedstrijden gespeeld worden. Leicester City en Liverpool beginnen dinsdag 28 december om 21:00 uur aan hun laatste duel van 2021. De wedstrijd wordt gespeeld in het King Power Stadion te Leicester.

Zorg dat je voor die tijd je voorspellingen hebt gedaan bij de online bookmakers. Mocht je live gaan wedden, schakel dan dinsdag om negen uur ’s avonds in en ontdek welke quoteringen het beste passen bij jouw verwachtingen van dit duel. Voetbalwedden.nl wenst je veel succes en een sportieve jaarwisseling toe.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.