• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

PSV Eindhoven moet aanstaande dinsdag tegen AS Monaco vol aan de bak in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij kwam in de heenwedstrijd afgelopen week niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Monaco. De Eindhovenaren kunnen dat in eigen Philips Stadion nog rechtzetten. Wil je wedden op de return PSV Eindhoven – AS Monaco? Check de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken PSV Eindhoven – AS Monaco

Met het 1-1 gelijkspel in Monaco zijn beide teams nog niet verzekerd van de volgende ronde op weg naar de groepsfase van de UEFA Champions League. De winnaar van de return kan zich dan gaan opmaken voor de play-offs. De verliezer plaatst zich direct voor de groepsfase van de Europa Conference League.

In het heenduel wist PSV in de eerste helft van de wedstrijd al op voorsprong te komen door een treffer van Joey Veerman. AS Monaco ging met een achterstand de rust in, maar herstelde zich in de tweede helft van de wedstrijd met een doelpunt van Axel Disasi. Daar hadden de Eindhovenaren geen antwoord meer op. Aanstaande dinsdag moet de klus dus afgemaakt worden in het Philips Stadion te Eindhoven.

Odds PSV Eindhoven – AS Monaco

Bij de Nederlandse bookmakers staan de quoteringen al klaar voor de terugwedstrijd van PSV – AS Monaco in Eindhoven. De hoogste odds van de return staan genoteerd bij een gelijkspel. Als het de teams weer aan elkaar gewaagd zijn keren de bookmakers maximaal x3.75 keer de inleg uit.

Als AS Monaco wint in Eindhoven, dan is het voor PSV al gedaan voordat de Champions League echt begint. De wedkantoren keren tot maximaal x3.25 keer de inleg aan je uit als de Franse ploeg zegeviert.

In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een zege van PSV Eindhoven op een maximale winstbonus van x2.18 keer de inlegde speelbedrag en dat is een ruime verdubbeling van het wedbedrag!

Speltypen

Wedden via het traditionele 1×2 spelsysteem is leuk, maar er zijn nog meer interessante speltypen waarmee gewed kan worden. Bij TOTO Sport bijvoorbeeld. Daar kan je voorspellen op de manier van kwalificeren. Weet PSV zich in de reguliere speeltijd te kwalificeren? Dan keert deze bookmaker gemiddeld x1.99 keer de inleg aan je uit.

Schakelt AS Monaco binnen de reguliere speeltijd PSV uit? Dan staat er een pre-odd van maximaal x2.65 keer het speelbedrag voor je klaar. Haalt PSV de volgende ronde door een penaltyserie? Dan lopen de odds in de pre-wedstrijd fase zelfs op tot x12.50 keer je inleg.

Andere keuzes? Voorspel de speler(s) die volgens jou gaan scoren in het Philips Stadion of ga voor een weddenschap in het draw no bet spelsysteem.

Voetbalwedden

Met voetbalwedden kun je leuke uitkeringen verdienen bij de bookmakers, maar je kan je inleg ook verliezen. Speel daarom bewust en geef geen geld uit dat je voor andere doeleinden nodig hebt.

Op de bookmakerspagina is veel informatie te lezen over veilig wedden op voetbal en de voorwaarden bij de Nederlandse bookmakers. Ga goed voorbereid voetbalwedden en scoor hoge quoteringen met voetbalwedstrijden.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – AS Monaco

De return in de derde voorronde van de UEFA Champions League PSV Eindhoven – AS Monaco wordt op dinsdag 9 augustus gespeeld. De ploegen beginnen om 20:30 uur aan het duel in het Philips Stadion te Eindhoven. Wedden op de return kan totdat de wedstrijd begint. Daarna is alleen live wedden nog mogelijk. Wat je voorspelling ook is, Voetbalwedden wenst je alvast succes met het maken van de winnende bookmakersdeal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.