• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In het Abe Lenstra Stadion verwacht sc Heerenveen aanstaande zondag de koploper van de Eredivisie. Feyenoord komt naar de Friese ploeg voor niet minder dan drie punten om de concurrentie in de titelstrijd voor te blijven. Kunnen de Friesen de Rotterdamse ploeg afremmen op weg naar kampioenschap? Kom ook wedden op sc Heerenveen – Feyenoord via Voetbalwedden en scoor de beste bookmaker odds!

Statistieken sc Heerenveen – Feyenoord

Sc Heerenveen speelde de laatste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion tegen Feyenoord op 22 december 2021. Op die dag kwam de Rotterdamse ploeg winnen met 0-3 in Friesland. De laatste keer dat de sc Heerenveen de punten in eigen huis hield, was op 27 januari 2021. Inmiddels ruim twee jaar geleden werd het 3-0 in het voordeel van sc Heerenveen.

De tegenstanders van zondag in het Abe Lenstra Stadion wisten vorig weekend beide niet te winnen. Sc Heerenveen verloor zaterdag met 1-0 van FC Utrecht in de Galgenwaard. De Rotterdamse ploeg liet twee belangrijke punten liggen in de Eredivisie kraker tegen PSV Eindhoven. Eindstand: 2-2.

De online bookmakers in ons land wijzen Feyenoord aan als favoriet in dit duel. De ploeg van trainer Arne Slot staat eerste in de Eredivisie. Sc Heerenveen staat achtste.

Odds sc Heerenveen – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers hebben bij dit duel de hoogste pre-odds voor je gereed staan bij een overwinning van sc Heerenveen. Mocht de Friese ploeg drie punten scoren, dan keert Jack’s Casino tot maximaal 4.80 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is in de pre-fase ook een hoge quotering waard. BetCity keert tot maximaal 4.00 keer de inleg uit als de teams de punten delen in deze 21 speelronde van de Eredivisie.

Een zege van Feyenoord levert de minst hoge odds op in het 1×2 spelsysteem, maar volgens de bookmakers is de winstkans het grootst. Bij Unibet.nl zijn ze bereid een maximale odd van 1.73 keer het speelbedrag uit te keren bij een zege van de koploper.

Speltypen

Ben jij op zoek nog meer hoge odds? Bij de bookmakers zijn nog meer speltypen waarop je kunt inzetten op sc Heerenveen – Feyenoord. Sla bijvoorbeeld je slag in speltype halftime/fulltime. In de speelsysteem wordt tot maximaal 26.00 keer je speelbedrag uitgekeerd als Heerenveen voorstaat bij rust en Feyenoord de wedstrijd wint.

Staan de Rotterdammers na 45 minuten speeltijd voor, maar wint Heerenveen uiteindelijk de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion? Dan kun je zelfs tot 50.00 keer het speelbedrag scoren.

Dit zijn quoteringen in de pre-fase, maar wil je liever live wedden dan kan dat natuurlijk ook. De quoteringen voor live betting worden bekend als de zondagmiddag wedstrijd begint.

Voetbalwedden

Het voetbalwedden wordt sneller een succes bij een goede voorbereiding op een weddenschap. De spelers van een club bereiden een wedstrijd ook goed voor en dat geldt ook voor voetbalgokkers. Hoe staat de club waar jij op wilt wedden ervoor en wie is de volgende tegenstander. Voetbalwedden heeft de beste bookmakers al voor je opgezocht. Het is aan jou om de juiste voorspellingen achter te laten bij één van deze wedkantoren.

Datum en tijdstip sc Heerenveen – Feyenoord

Wedden op de wedstrijd sc Heerenveen – Feyenoord kan tot zondag 12 februari 14:30 uur. Dan trappen de teams af in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. Vergelijk de Nederlandse bookmakers met elkaar op Voetbalwedden en speel mee voor de hoogste odds en beste deals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.