• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend wordt de stadsderby Manchester City – Manchester United gespeeld in de Engelse Premier League. De ploegen uit Manchester draaien beide mee in de top vier van de Engelse competitie en willen niet voor elkaar onder doen in het Etihad Stadion. De bookmakers zijn door de dolle heen en schalen de pre-odds hoog in. Via Voetbalwedden.nl zie je snel en gemakkelijk welke deals de Sportsbooks in petto hebben voor deze stadsderby. 

Statistieken Manchester City – Manchester United

Als we terugblikken naar de laatste drie keer dat de ploegen elkaar troffen, dan zien we dat de stadsderby vaak gewonnen wordt door de ploeg die officieel een uitwedstrijd speelt. Tweemaal ging de zege naar City en een keer was het United de derby won.

De laatste keer dat City in eigen Etihad Stadion speelde, werd het 0-2 voor Manchester United. Eind 2020 kwam er zelfs geen winnaar en werd er ook niet gescoord door beide teams. Het bleef vanaf de eerste tot de laatste seconde van de wedstrijd 0-0 in Manchester.

In de Premier League heeft Manchester City 66 punten en staat de ploeg van trainer Josep Guardiola op de eerste plaats. Manchester United is de nummer vier in het rijtje, maar heeft 47 punten, ruim negentien minder dan The Cityzens.

Odds Manchester City – Manchester United

Bij de online bookmakers staan de pre-odds zeer hoog ingeschaald. Een overwinning van Manchester United zorgt al voor een torenhoge bookmakersuitkering van maximaal x7,50 keer de inleg.

De maximale quotering bij een gelijkspel tussen beide topclubs uit Manchester staat in het 1×2 spelsysteem op x4,75 keer het gekozen speelbedrag ingedeeld.

Online voetbalwedders die een voorspelling doen waarbij ze inzetten op een zege van Manchester City, die kunnen rekenen op een maximale winstbonus van x1,40 keer de inleg.

Speltypen

Niet alleen voor het 1×2 spelsysteem hebben de bookmakers de quoteringen haarscherp ingedeeld. Ook de odds in de overige speltypen mogen er zijn. Het meest gebruikelijke speltype is het voorspellen van de doelpuntmakers. Ook wedden op de correcte score combinatie kan een flinke duit opleveren. Voorspel de stand voor de rust of het aantal goals in de tweede helft van deze stadsderby. Een voorbeeld: wint Manchester United zonder tegengoal, dan kun je al x11.00 keer de inleg opstrijken. Winst van Manchester City na achterstand is x7.75 keer de inleg waard.

Wedden op de Manchester derby kan ook via live betting. De quoteringen worden bekend zodra de bal rolt in het Etihad Stadion. Met live wedden vallen ook flinke bookmakersuitkeringen te scoren.

Voetbalwedden

De Engelse Premier League wordt als een van de sterkste competitie gezien. De uitdaging is dan ook het grootst bij het voorspellen van de wedstrijden. Bookmakers bieden vaak de hoge pre-odds en voetbalwedders kunnen profiteren van speciale aanbiedingen. Maak een combideal bij de bookmakers door mee te spelen op Manchester City – Manchester United. Voetbalwedden.nl biedt de beste en veiligste bookmakers van Nederland waaruit je zelf kunt kiezen welke de hoogste odds heeft en bij welke je het liefst een voorspelling achterlaat.

Datum en tijdstip Manchester City – Manchester United

De stadsderby van Manchester wordt op zondag 6 maart gespeeld in het het Etihad Stadion van Manchester City. Het duel begint om 17:30 uur en dat is voor de bookies het signaal om de pre-odds om te zetten in odd voor live betting. Voor welke speeloptie jij ook kiest, speel mee via Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.