• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Vele voetbalgokkers zitten zondag op het puntje van de stoel. In de Eredivisie wordt dan namelijk de wedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar in Rotterdam gespeeld. Beide teams kunnen bij een zege tweede worden in de competitie. Bij een gelijkspel in De Kuip kan ook FC Twente nog de tweede plaats van AZ over gaan nemen. ook wedden op de strijd om tweede plaats in de Nederlandse Eredivisie: Feyenoord – AZ Alkmaar? Ga naar de bookmakers op Voetbalwedden.nl en speel mee op jouw manier.

Statistieken

Dit weekend kan voor heel wat opschudding gaan zorgen in de Nederlandse Eredivisie. PSV Eindhoven staat op de eerste plaats met 33 punten en in daar in speelronde twaalf ook niet vanaf te krijgen. De Eindhovense ploeg speelt thuis tegen PEC Zwolle, maar heeft een voorsprong van zeven punten op de overige drie ploegen in de top vier opgebouwd. Op de tweede plaats staat AZ Alkmaar met 26 punten. Ook Feyenoord heeft 26 punten, maar moet het tot nu toe met de derde plaats doen. De teams die elkaar aanstaande zondag treffen in De Kuip voelen de hete adem van FC Twente in de nek. Mochten de Tukkers dit weekend winnen van NEC Nijmegen en Feyenoord en AZ spelen gelijk, dan staat FC Twente na twaalf speelronden op de tweede plaats.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

Bij deze kraker willen de bookmakers de pre-odds wel zeer scherp indelen. Bij winst van AZ staan de hoogste beloningen ingedeeld. Wint de huidige nummer twee van de Eredivisie aanstaande zondag in Rotterdam? Dan staan er maximale quoteringen van 5.25 keer het speelbedrag klaar voor elke voetbalgokker die dit goed had voorspeld.

Bij een gelijkspel kan FC Twente weleens de tweede plaats gaan overnemen van de Alkmaarders, maar belonen de voetbalgokkers die op een gelijkspel hebben gespeeld zich met een maximale quotering van 4.25 keer de inleg.

Tot slot de quoteringen bij een zege van Feyenoord. Als het team van trainer Slot wint van AZ, keren de bookmakers tot 1.61 keer de inleg uit.

Speltypen

Wedden op voetbal is meer dan het voorspellen van de winnaar. Er kan ingezet worden op de speler die volgens jou gaat scoren in een duel waar je een weddenschap op plaatst. Zo hebben Feyenoord en AZ beide een topscoorder in de geleden. Bij de Rotterdamse ploeg weet Santiago Gimenez vaak tot scoren te komen. Maakt de Mexicaan de eerste goal in de kraker van dit weekend? Dan kan dat tot 4.50 keer het speelbedrag opleveren. Bij AZ Alkmaar is Vangalis Pavlidis de speler met de meeste doelpunten van dit seizoen op de teller. Mocht de Griel in de eerste helft van de wedstrijd scoren? Dan keren de bookmakers tot 5.50 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit voorspelden.

Ontdek alle spelopties via Voetbalwedden. Ook live wedden op Feyenoord – AZ kan bij deze Nederlandse bookmakers.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden streven we ernaar dat alle voetballiefhebbers veilig en verantwoord kunnen wedden op deze populairste sport van de wereld. Op de bookmakerspagina zijn dan ook alleen wedkantoren te vinden met de nodige licenties om weddenschappen aan te mogen bieden in ons land.

Veilig wedden op voetbal, heb je zelf ook in de hand. Door niet met te grote geldbedrag te spelen en door op tijd te stoppen blijft het voorspellen van voetbal sportief en verantwoord. Meer weten over veilig voetbalwedden? Lees de handleidingspagina door en kom niet voor onaangename verrassingen te staan.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

De Eredivisie kraker Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar staat gepland op zondag 12 november. De wedstrijd begint om 16:45 uur en wordt gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Wie wint de kraker om de tweede plaats en blijft koploper PSV Eindhoven op de hielen zitten? Profiteer bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland van de beste odds en deals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.