• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Met de wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam staat er dit weekend een topduel op het programma van de Eredivisie. Voetbalgokkers en voetballiefhebbers die graag wedden op wedstrijden van de Tukkers of Ajacieden zitten goed bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl! Ook de hoogste pre-odds en de beste deals scoren? Ga naar de bookmakerspagina en zet in op FC Twente – Ajax in De Grolsch Veste. 

Statistieken FC Twente – Ajax Amsterdam

FC Twente staat op dit moment hoger op de Eredivisielijst dan Ajax Amsterdam. De club in Enschede heeft negen punten uit drie speelronden weten te halen. Ajax staat pas elfde en heeft vijf punten. De Amsterdammers hebben het zwaar aan het begin van dit Eredivisie seizoen, maar wisten wel de groepsfase van de Europa League te halen. FC Twente verloor in de play-offs van de Conference League van Fenerbahçe en komt dit seizoen niet in Europa uit.

FC Twente ontmoette Ajax voor het laatst in de Grolsch Veste op 28 mei dit jaar. Dat is nog geen vier maanden geleden. De Tukkers waren toen met 3-1 veel te sterk voor de Ajacieden. Vorig seizoen won Ajax ook al niet bij FC Twente. op 22 augustus 2021 werd het 1-1 in Enschede.

Odds FC Twente – Ajax Amsterdam

De odds in de pre-fase zijn zeker niet mis voor de wedstrijd van FC Twente tegen Ajax. De hoogste quoteringen zijn te scoren bij een gelijkspel. Mochten de Enschedeërs en Amsterdammers aan elkaar gewaagd zijn, dan scoren voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld tot 3.40 keer het speelbedrag.

Wedden op winst van FC Twente? Bij een correcte voorspelling op winst van de Tukkers keren de Nederlandse bookmakers tot 2.70 keer het speelbedrag uit.

Gaan de Amsterdammers met een driepunter terugkeren naar de hoofdstad van Nederland? Dan kan er tot 2.55 keer de inleg gescoord worden als er een voorspelling gedaan is in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers.

Speltypen

Er zijn heel wat mogelijkheden om te wedden op voetbal en dat maakt het voorspellen van wedstrijden nou juist zo leuk. Wie gaat er scoren, wat is de stand bij rust en krijgt er een speler een gele of rode kaart van de scheidsrechter voorgeschoteld? Dit zijn nog maar een paar spelopties die de bookmakers aanbieden. Ontdek de odds eens in speltype Halftime/Fulltime waarin de odds oplopen tot wel x23.00 keer de inleg, de correct scorecombinatie deals of speel eens live mee op FC Twente – Ajax Amsterdam. Vergelijk de bookmakers via Voetbalwedden en ontdek welk wedkantoor de beste odds en deals voor je heeft klaarstaan.

Meer informatie over een speltype of bookmakerskantoor is te vinden op Voetbalwedden.nl! Lees de handleiding door om slimme tips en truck te ontdekken om de winstkansen te verhogen.

Voetbalwedden

Voetbal is de sport waar wereldwijd het meest op gewed wordt. In de Nederland wordt het meest gewed op duels van Ajax, PSV en Feyenoord. Ook op wedstrijden van AZ Alkmaar en FC Twente worden steeds meer weddenschappen geplaats. Ook eens wedden op voetbal, maar wil je eerst meer weten over de betrouwbaarste bookmakers van Nederland? Ga naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden en kom alles te weten over veilig voetbalwedden.

Datum en tijdstip FC Twente – Ajax Amsterdam

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – Ajax Amsterdam staat gepland op zondag 17 september. Het duel wordt gehouden in De Grolsch Veste en begint om 14:30 uur. Ook een weddenschap maken op deze zondagmiddag wedstrijd? Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden.nl en speel bij het wedkantoor die de beste deals voor je in petto heeft.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.