• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De zomer wordt in de voetbalwereld altijd goed benut. Dit is namelijk hét moment om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Een aantal bekende voetballers hebben de overstap inmiddels gemaakt. Zo heeft Frenkie de Jong zijn eerste training bij Barcelona al achter de rug, en voor Matthijs de Ligt kan definitief op zoek naar een woning in Turijn. Hij is het komende seizoen voor het eerst te zien bij Juventus. Ook trainers kijken graag uit naar nieuwe mogelijkheden, al is het vertrek bij een club lang niet altijd vrijwillig. Veel bookmakers kijken vol interesse uit naar wat er in trainersland gaat gebeuren. En natuurlijk kun jij daar gewoon op gaan wedden. Wil je eens verder kijken dan de spelers en voetbalclubs? Ga dan op zoek naar de manager specials bij jouw bookmaker. 

Er is een trainerswissel op komst in Engeland

Sheffield Wednesday is misschien geen club waar je snel op gaat wedden. Maar sinds deze week is er bij de bookmakers volop aandacht voor dit team dat zijn wedstrijden in de The Championship speelt. Trainer Steve Bruce zou zijn ontslag namelijk al hebben ingediend. Zet je graag geld in op trainerswissels, dan is de weddenschap die direct je aandacht nodig heeft. Het grote speculeren door de bookmakers is inmiddels begonnen. De meest genoemde opvolgers van Bruce zijn Gianfranco Zola (odds van rond de 2.40) en Chris Hughton (odds van rond de 4.75). Maar er zingen veel meer namen rond. Zelfs de komst van Giovanni van Bronckhorst wordt door de bookies niet volledig uitgesloten. 

Hoe ziet de toekomst van FC Barcelona eruit?

Ook in Spanje zijn er volop geruchten over trainerswissels. Het voornaamste gesprek van de dag: een nieuwe trainer voor FC Barcelona. Het is nog maar de vraag of dat binnen korte tijd gaat gebeuren. Zo gaf Ronald Koeman begin juni al aan dat hij gewoon de scepter blijft zwaaien over het Nederlands elftal. FC Barcelona probeert de geruchten in de media ook tot stoppen te brengen. De Catalaanse club liet al weten dat Valverde de komende tijd op zijn post blijft zitten. Voor de bookmakers is dat natuurlijk geen reden om zo’n mooie weddenschap te laten lopen. Want er komt een moment dat Valverde’s contract afloopt en dat er een nieuwe trainer komt. De bookies geloven heilig in de komst van Roberto Martínez. Daarnaast worden namen genoemd als Rafael Benítez en Mauricio Pochettino. Zelfs Koeman is nog niet van de lijst van de bookmakers verdwenen. Als dit uitkomt, levert de weddenschap zeker tien keer je inzet op.

Nog meer interessante manager specials

Sommige bookmakers gooien het over een ander boeg en proberen de geruchten voor te zijn. Want denk je dat Ole Gunnar Skolskjaer voor het einde van het jaar weggaat bij Manchester United of toch niet? En welke club uit de Belgische Jupiler Pro League krijgt komend seizoen als eerste te maken met een vertrekkende trainer? Het is gissen, maar dat is misschien wel de charme van dit soort weddenschappen. Kijk eens goed naar de manager specials van jouw bookmaker. Hier zitten ongetwijfeld een paar mooie en vooral verrassende weddenschappen tussen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.