• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het wordt dinsdag een zeer belangrijke dag voor PSV Eindhoven. De ploeg van trainer Roger Schmidt kan zich kwalificeren voor de groepsfase van de UEFA Champions League. PSV moet daarvoor in het eigen Philips Stadion wél weten te winnen van SL Benfica. De heenwedstrijd in Lissabon werd 2-1. Zijn de Eindhovenaren erbij als op 26 augustus de loting plaats zal vinden? Voorspel de uitkomst van deze return via Voetbalwedden.nl!

Statistieken PSV – Benfica

In de UEFA Champions League kwam PSV het Portugese SL Benfica voor het laatst tegen in 1998. Toen troffen de teams elkaar in Groep F van de Champions League. PSV verloor toen ook met 2-1 in Lissabon. De wedstrijd in Eindhoven werd toen een gelijkspel 2-2. Benfica werd uiteindelijk tweede in de poule. PSV werd derde. Het Duitse 1. FC Kaiserslautern dat nu in de derde Liga van Duitsland uitkomt.

De laatste wedstrijd die de teams tegen elkaar speelden, was een oefenduel in 2012. Die wedstrijd wist PSV met 3-1 te winnen van Benfica. Voor die uitslag tekent iedereen in Eindhoven als eindstand voor het duel van komende dinsdag.

Odds PSV – Benfica

Bij de online bookmakers in PSV niet afgeschreven voor de groepsfase van de Champions League. In tegendeel zelfs, de bookies wijzen de Eindhovenaren aan als favoriet voor deze wedstrijd. De hoogste pre-odds worden uitgekeerd als Benfica komt winnen in Eindhoven. De maximale beloning voor een zege van de Portugese ploeg kan oplopen tot x3.55 keer je inleg.

Een gelijkspel betekent dat de Portugese ploeg de koker ingaat en elke voetbalpunter die dit vooraf al had voorspeld, ontvangt x3.50 keer de inleg terug. Een overwinning van PSV is in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers goed voor een beloning van x1.95 keer je speelbedrag.

Speltypen

Naast het altijd populaire 1×2 speelsysteem zijn er nog tal van andere speltypen om te wedden op de wedstrijd van PSV – Benfica. Denk jij te weten wie er gaan scoren in dit duel? Dan kun je een mooie deal maken met de bookmakers door ook in te zetten op speloptie Speler Scoort. Gaat Eran Zahavi het net tweemaal of vaker raken? Dan kan jij x9.50 keer je inleg opstrijken. Maakt Zahavi drie of meer goals? Dan loopt de beloningen zelfs op naar x51.00! Deze optie kun je ook gebruiken bij spelers als Noni Manueke, Yorba Vertessen of Benfica-speler Rodrigo Pinho.

Nog meer mooie (combi)deals zijn te maken met het altijd interessante Under/Over, Handicap of ga voor de Dubbele Kans speltypen. Welke speler(s) krijgt een gele of rode kaart of welke speler maakt het winnende doelpunt? Bij de online bookmakers is elke weddenschap mogelijk.

Voetbalwedden

Er zijn heel veel online sportbookmakers die quoteringen aanbieden voor Champions League wedstrijden, maar bij welke bookmakers speel je veilig en verantwoord. Voetbalwedden heeft de betrouwbaarste Nederlandse bookmakers voor je opgezocht waar jij gerust kunt zijn dat jouw ingelegde geld veilig is.

Speel dus gerust een keer mee en voorspel de wedstrijd van PSV tegen Benfica. Ben jij de voetbalmaten te slim af met de winnende deal? Met een goede voorbereiding via Voetbalwedden maak je een succesvolle weddenschap.

Datum en tijdstip PSV – Benfica

De return van de UEFA Champions League PSV Eindhoven – SL Benfica begint om 21:00 uur op dinsdag 24 augustus. Weten de Eindhovenaren voor eigen publiek de groepsfase van het Miljardenbal te bereiken? Check alle voorwaarden en wedopties via onze kennisbank en maak de winnende deal bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.