• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week komen er weer heel wat landen in actie in de WK Kwalificaties. Het Nederlands elftal speelt in Groep G de uitwedstrijd tegen Letland. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal lijkt op stoom te raken nadat Turkije met 6-1 werd verslagen in De Johan Cruijff Arena. Kan Oranje ook in het Letse Riga een goed resultaat boeken? Bij Voetbalwedden kan je nu al inzetten op het WK kwalificatie duel Letland – Nederland. 

Statistieken Letland – Nederland

Het is al even geleden dat het Nederlands elftal naar Letland ging voor een duel tegen het Letse voetbal elftal. Om precies te zijn was dat op 12 juni 2015. Oranje speelde toen voor de EK kwalificatie van EURO 2016 tegen Letland. Het Nederlands elftal won toen met 0-2 van Letland. Voor de WK kwalificaties van WK 2022 in Qatar heeft het Letse elftal afgelopen maart al een bezoek aan ons gebracht. In de Johan Cruijff Arena won Oranje met 2-0 van de Letland dat vijfde staat in Groep G. Nederland staat daarin op de eerste plek.

Letland wint moeizaam in Poule G. De ploeg van bondscoach Dainis Kazakevics verloor afgelopen maand van Noorwegen met 0-2. Een paar dagen na het duel tegen de Noren werd het een gelijkspel 0-0 op bezoek bij Montenegro. De enige wedstrijd die het team van bondscoach Kazakevics  in de groep won, was van Gibraltar dat met 3-1 werd verslagen.

Het Nederlands elftal sloot de vorige WK kwalificatie ronde af met een klinkende overwinning op Turkije. In onze eigen Johan Cruijff Arena werd het 6-1 tegen de Turken die ons in Istanbul nog met 4-1 hadden verslagen. Ook de thuiswedstrijd tegen Montenegro werd met 4-0 gewonnen in het Philips Stadion te Eindhoven. De uitwedstrijd tegen Noorwegen leverde maar één punt op. In Oslo werd het 1-1.

Odds Letland – Nederland

De online bookmakers hebben de hoogste odd van de ontmoeting van Oranje met de Letten genoteerd bij een zege van Letland. Verliest Oranje in Riga? Dan wordt jouw inleg op winst van Letland x25.00 keer beloond. Nog een hoge odd in het 1×2 spelsysteem vind je bij een gelijkspel. De maximale beloning kan oplopen tot x9.45 keer je inleg als de landen de punten delen.

Ben jij ervan overtuigd dat Nederland wint? De bookies keren gemiddeld x1.07 keer je wedbedrag uit als jouw voorspelling op winst van bondscoach Van Gaal en zijn Oranje-team uitkomt.

Speltypen

De diverse speltypen die de bookmakers naast het 1×2 spelsysteem aanbieden, maken wedden op voetbal nog leuker. Eén van die speltypen die voetbal wedden zo interessant maakt is het Half time / Full time speltype. Staat Letland voor de rust op voorsprong en wint het team ook de wedstrijd? Dan ontvang je x50.00 keer je inleg terug. Eén euro wordt dan al vijftig euro waard! Komen de Letten op voorsprong in de eerste helft, maar wint Oranje uiteindelijk het duel? Dan keren de bookies met x30.00 keer je inleg ook een zeer hoge beloning uit.

Je kunt ook altijd een poging wagen in live betting. Dit kan vanaf de eerste tot de laatste seconde van de wedstrijd. Het grote voordeel hiervan is dat je eerst rustig kunt bepalen hoe de vorm van het Nederlands elftal vrijdag is. Verwachte je bijvoorbeeld vooraf dat Oranje met 0-3 zou winnen, maar zit dat er vrijdagavond niet in? Dan kan je tijdens het duel hier nog op inspelen. Live betting komt ook goed van pas als net voordat de wedstrijd begint een sterkhouder geblesseerd raakt en moet afhaken of als er een speler een rode kaart krijgt toegewezen.

Voetbalwedden

Voetbal wedden biedt tal van mogelijkheden om te wedden op welke voetbalwedstrijd jij ook maar wilt. Het houdt het duel spannend tot de laatste seconde. Wil jij ook eens een keertje meedoen, maar wil je eerst wat meer informatie over wedden op voetbal? Ook daarvoor kun je terecht op deze website. Zo kan ook jouw weddenschap een succes worden.

Datum en tijdstip Letland – Nederland

Het Nederlands elftal speelt vrijdag 8 oktober om 20:45 uur haar duel tegen Letland in het Daugavas stadion te Riga. Speel mee via Voetbalwedden en je weet zeker dat je meespeelt bij de betrouwbaarste bookmakers.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.