• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 9 december in de kwartfinales van het WK voetbal Qatar 2022 tegen Argentinië. Deze twee pure voetballanden gaan bepalen wie zich mag opmaken voor de halve eindstrijd op dit wereldkampioenschap voetbal. Voorspel de uitslag van Nederland – Argentinië en win de beste bookmakersdeals voor het WK 2022 via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Argentinië – Nederland

Voor  de oudere lezers onder ons is dit affiche een herinnering aan de WK finale van 1978. Nederland had toen een goede kans om wereldkampioen te worden, maar verloor uiteindelijk van de Argentijnen. Oranje verloor na een 1-1 eindstand toen de reguliere speeltijd voorbij was in de verlenging met 3-1. Mario Kempes (2x) en Daniel Bertoni scoorden namens Argentinië. Dick Nanninga was de enige doelpuntenmaker aan Nederlandse zijde, maar dat bleek dus niet genoeg.

Ook na de WK finale speelden beide landen nog tegen elkaar. De halve finale op het WK van 2014 was de laatste uit die serie. Ook ditmaal werd het een thriller en ook ditmaal ging Oranje onderuit. Na een 0-0 eindstand moesten penalty’s de beslissing brengen. De Argentijnen deden dit beter en gingen door naar de finale.

Odds Argentinië – Nederland

Door de 2-1 zege op Australië in de achtste finale staan de Argentijnen op vrijdag 9 december tegenover het Nederlands elftal. De bookmakers zagen Nederland vlak daarvoor met 3-1 winnen van de Verenigde Staten en baseerden op basis van beide duels de odds voor deze kwartfinale.

Argentinië is hierin volgens online bookmakerskantoren favoriet. De odds voor winst van de Argentijnen op het Nederlands elftal stijgen hierdoor naar een maximale hoogte van 2,28 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een gelijkspel vallen de pre-wedstrijd quoteringen nog hoger uit. De beste wedkantoren hanteren voor een verlenging in deze kwartfinale van het WK voetbal 2022 in Qatar een bonuspercentage van 3,25 keer de inleg.

Gaat Nederland door naar de laatste vier op het WK Qatar 2022? Dan blijft Louis van Gaal ongeslagen als bondscoach en wordt er aan voetbalwedders die hierop gokten een maximale uitbetaling van 3,60 keer hun speelbedrag uitbetaald. Dat is nog eens goed scoren op een WK voetbal!

Spelopties

De kwartfinale van het WK voetbal kan je veel verschillende manieren voorspellen. Bovenstaande odds horen bij het 1×2 spelsysteem, maar voor Argentinië – Nederland kan je ook kiezen om de correct score spelopties te gebruiken. Bij dit speltype voorspel je niet de winnaar, maar de exacte uitslag van dit duel. Daarbij is stand na 90 minuten plus blessuretijd leidend.

Ook live gokken wordt veel gedaan bij wedstrijden op een WK eindronde. Door te wachten op de opstellingen, het spelbeeld en het scoreverloop verhoog je je winstkansen. Wel zijn de odds bij dit speltype vaak (een stuk) lager dan bij andere opties om te voetbalwedden.

Voetbalwedden

Speel verantwoord en veilig door voorspellingen te plaatsen via Voetbalwedden.nl. Wij laten je zien bij welke gokaanbieder je de beste odds scoort, brengen wekelijks meerdere voorbeschouwingen op topduels en helpen je bij het verhogen van je winstkans door de achtergrondartikelen in onze kennisbank. Gok veilig of gok niet!

Datum en tijdstip Argentinië – Nederland

De WK kwartfinale Argentinië – Nederland wordt op vrijdag 9 december gespeeld in het Lusail Iconic Stadium gelegen in de stad Lusail. Het duel begint om 20:00 uur Nederlandse tijd. Plaats dus tijdig je voorspelling om te beste odds en deals te scoren op dit WK voetbal 2022!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.