• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op het WK voetbal in Qatar wordt aanstaande zaterdag de kwartfinale Engeland – Frankrijk gespeeld. Deze kraker wordt gespeeld in het Al Bayt Stadion te Al Khor en begint om 20:00 uur. Wedden op de WK voetbal wedstrijd Engeland – Frankrijk? Plaatst jouw voorspelling voor Engeland – Frankrijk bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Engeland – Frankrijk

Deze kwartfinale is een wedstrijd tussen deze twee grote voetballanden die in het verleden al heel wat bereikt hebben in de voelbalwereld. Beide landenteams kijken dan ook uit na deze onderlinge ontmoeting. De laatste drie wedstrijden tussen beide landen leverden telkens een ander resultaat op. Op het EK in 2012 speelden ze in de poulefase tegen elkaar. Die ontmoeting eindigde onbeslist: 1-1.

In 2015 werd een vriendschappelijke oefenwedstrijd afgefloten bij een 2-0 stand in het voordeel van Engeland. In 2017 waren de rollen omgedraaid. Toen pakten de Fransen de overwinning in een oefeninterland tegen de Engelse formatie. De eindstand toen was 3-2.

Op dit WK in Qatar wisten beide landen in de groepsfase al indruk te maken. Engeland versloeg Iran (6-2) en Wales (3-0), maar moest ook toezien hoe het tegen de USA bij 0-0 bleef. De Fransen versloegen Australië (4-1) en Denemarken (2-1) waarna ze tegen Tunesië gas terugnamen (1-0 verlies). In de achtste finales wisten zowel Engeland als Frankrijk overtuigend te winnen en door te stromen naar de kwartfinales. Engeland won van Senegal (3-0) en Frankrijk van Polen (3-1).

Odds Engeland – Frankrijk

Door de resultaten die de landen boekten op dit WK 2022 liggen de odds in het 1×2 spelsystem dicht bij elkaar. Er is dan ook niet echt sprake van een uitgesproken favoriet. Een weddenschap op een overwinning van de Engelsen staat op een maximum van 3,10 keer je inleg ingedeeld.

De Nederlandse bookmakers hebben de quoteringen bij winst van Frankrijk niet hoger dan 2,43 staan de inleg staan. Maar ook die weddenschap kan je een ruime verdubbeling van het speelbedrag opleveren als Les Bleus doorgaat naar de laatste vier van het WK.

Bij een gelijkspel keren de bookmakers een hogere winstbonus uit als er na de gebruikelijke speeltijd nog geen winnaar is. Valt de beslissing in de verlenging of vanuit de penaltystip, dan zijn de voetbalgokkers die op een gelijkspel gokten al aan het feesten. Hun maximale bookmakersbeloning loopt dan op tot 3,30 keer het ingezette wedbedrag.

Spelopties

Bij de Nederlandse wedkantoren kun je ook kiezen voor andere speltypen dan het reguliere 1×2 speelsysteem. Zo is tijdens dit WK de optie om te gokken op de doelpuntenmaker erg populair. Verwacht je bijvoorbeeld dat de Engelse aanvaller Harry Kane de doelpuntenmaker in deze wedstrijd? Zet dan in op Kane scoort tegen Frankrijk en win hoge odds als hij het net weet te bollen.

Ook weddenschappen op een treffer van Kylian Mbappé zijn hot momenteel. De spits is op dit moment topscoorder van dit WK en als hij tegen Engeland scoort, kan daar flink mee verdiend worden! Check alle actuele odds en deals op de Voetbalwedden bookmakerspagina en speel mee!

Voetbalwedden

Maak het WK volgen nog spannender door in te zetten op Engeland – Frankrijk via de online bookmakers. Let wel: dat de spanning niet te hoog oploopt dus speel bewust. Je kunt je inleg ook in zijn geheel kwijtraken als je weddenschap niet uitkomt. Speel daarom altijd veilig, verantwoord en wed met lage bedragen. Zo blijft Voetbalwedden op het WK in Qatar een leuke uitdaging.

Datum en tijdstip Engeland – Frankrijk

De WK voetbal kwartfinale wedstrijd Engeland – Frankrijk wordt op zaterdag 10 december gespeeld. Het duel begint om exact 20:00 uur (Nederlandse tijd). De pre-odds worden dan direct vervangen door live betting odds. Zet dus tijdig in om de beste deal te scoren! En wie weet ben jij straks de winnaar van deze WK kwartfinale!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.