• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De zondagmiddagkraker van dit Eredivisie weekend is de wedstrijd tussen AZ Alkmaar – Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar en de winnaar mag drie punten aan het puntentotaal boeken. Dat komt beide teams meer dan goed uit. Feyenoord wil met PSV in de titelstrijd blijven en AZ wil weer in de top drie van de Eredivisie komen. Wedden op deze kraker in Alkmaar? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en ontdek welke odds er te scoren zijn bij jouw voorspelling.

Statistieken

Na negentien wedstrijden in de Eredivisie lijkt PSV Eindhoven hard op weg te zijn naar het kampioenschap. De Eindhovenaren staan met 55 punten op de eerste plaats. Feyenoord staat daar net onder. De Rotterdammers hebben 43 punten en dat zijn al twaalf punten minder dan PSV er bij elkaar heeft geraapt. AZ staat op de vierde plaats met 35 punten. De ploeg van de nieuwe trainer Maarten Martens moet FC Twente dat 38 punten heeft nog voor zich dulden.

Odds AZ Alkmaar – Feyenoord

De bookmakers schroeven de pre-odds graag hoog op bij de kraker AZ – Feyenoord waar nu al veel op gewed wordt. De hoogste odds die de bookmakers bij dit duel hanteren, staan genoteerd bij een zege van AZ. Als de Alkmaarders winnen van hun bezoekers uit Rotterdam, keren de wedkantoren tot 4.04 keer het speelbedrag uit dat wordt ingezet op een zege van de huidige nummer vier in de competitie.

Bij een gelijkspel in het AFAS Stadion zijn de uitkeringen niet veel minder. De odds staan op maximaal 3.95 keer de inleg ingeschaald bij een gelijkspel tussen deze top vier ploegen.

Wint Feyenoord? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 1.80 keer het speelbedrag. Ook wedden op deze zondagmiddagkraker? Ontdek de beste odds en deals op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.

Speltypen

De bookmakers hebben naast het traditionele 1×2 spelsysteem nog meer leuke speltypen waarop een weddenschap ingezet kan worden. Wed bijvoorbeeld op de speler die als eerste een doelpunt gaat maken in deze kraker. Beide clubs beschikken over de topscoorders van dit seizoen. Op de eerste plaats staat de Griekse spits van AZ, Vangelis Pavlidis dat twintig keer wist te scoren voor zijn ploeg. De Mexicaanse aanvaller van Feyenoord Santiago Tomas Gimenez staat op de tweede plaats en was goed voor negentien goals. Het zou dus heel goed mogelijk zijn dat één van beide of allebei gaan scoren in deze kraker. Check de bijbehorende odds, maak een mooie combideal of speel mee via nog meer mogelijke speltypen via Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het online voetbalwedden op Eredivisiewedstrijden is razend populair bij Nederlandse voetbalgokkers. Voetbalwedden.nl biedt ook de mogelijkheid om veilig en verantwoord een gokje te kunnen wagen op wedstrijden in het Nederlands voetbal. Op deze websites kan alleen gewed worden via netrouwbare bookmakers. Zo weet elke voetbalgokker dat zijn/haar geld veilig is bij het wedkantoor en dat er bij een correcte weddenschap ook uitbetaald wordt. Meer weten over veilig online wedden? Neem onze handleidingspagina dan goed door.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Feyenoord

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – Feyenoord Rotterdam wordt op zondag 4 februari gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het duel begint om 14:30 uur. De ploegen strijden om niets minder dan drie punten in speelronde twintig van de Eredivisie. Voetbalgokkers kunnen nu al een voorspelling droppen op deze weekendkraker. Live wedden is mogelijk als de wedstrijd in het AFAS Stadion begint. Ook de beste live bettingdeals worden dan bekendgemaakt.

Denk je de kraker van dit weekend in Alkmaar correct te voorspellen? Ga dan naar de bookmakers op Voetbalwedden.nl en scoor met een juiste voorspelling op AZ – Feyenoord!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.