• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande vrijdag staan vele ogen gericht op de wedstrijd Ierland – Griekenland. Het Griekse elftal is de grootste concurrent van Nederland in Groep B van de EK kwalificaties. Oranje treedt zelf aan tegen Frankrijk die weleens een maatje te groot zou kunnen zijn. Het hangt er dan vanaf wat het resultaat in Dublin zou zijn wil Nederland nog tweede staan in de poule. Vergelijk de bookmakers odds op Voetbalwedden.nl en speel mee op Ierland – Griekenland.

Statistieken Ierland – Griekenland

Nederland en Griekenland gaan gelijk op in groep B van de kwalificaties voor EURO 2024. Door een beter doelsaldo staat Oranje op de tweede plaats en moet Griekenland het tot nu toe met de derde plek doen. De ploeg die aanstaande vrijdag wint, staat tweede en kan koploper Frankrijk nog het beste bijbenen.

Dit jaar speelden Ierland en Griekenland al een duel tegen elkaar. In de OPAP Arena te Athene was het Griekse team waar AZ-speler Vangelis Pavlidis onderdeel van uitmaakt, een maatje te groot voor The Green Army. Het Griekse team won voor eigen publiek met 2-1 van Ierland.

Odds Ierland – Griekenland

De bookmakers op Voetbalwedden hebben de hoogste odds bij dit duel ingedeeld bij een gelijkspel. Als de landenteams de punten met elkaar delen in Dublin, dan scoren voetbalgokkers met een juiste weddenschap op een puntendeling tot 3.10 keer het speelbedrag terug.

Bij winst van het Griekse elftal scoren voetbalgokkers niet veel minder. De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij een zege van het landenteam van Pavlidis staat op maximaal 3.00 keer het speelbedrag ingedeeld.

Dan de quoteringen bij een overwinning van Ierland. De bookmakers odds lopen op tot maximaal 2.40 keer de inleg als het Ierse elftal wint van Griekenland. Check de odds in de pre-fase of ga voor de hoogst mogelijke live betting odds door de wedstrijd tussen de poulegenoten van Nederland juist te voorspellen.

Speltypen

Eens een ander speltype proberen of een leuke combideal maken met een weddenschap in het 1×2 spelsysteem en een ander speltype? Dat is allemaal mogelijk bij de bookmakers op Voetbalwedden. Maak bijvoorbeeld een deal met een weddenschap op de doelpuntmakers. Verwacht je dat AZ-speler Pavlidis tweemaal of vaker tot scoren komt tegen de Ieren? Dan keren de wedkantoren tot 15.00 keer de inleg uit. Bij een goal via een hattrick van de AZ-aanvaller keren de wedkantoren zelfs tot 61.00 keer het speelbedrag uit. Maken de Ieren twee tot drie goals tegen Griekenland dan kunnen voetbalvoorspellers daar al snel tot 2.75 keer het speelbedrag mee scoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden heeft de betrouwbaarste bookmakers van Nederland op de website vermeld staat. De wedkantoren zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Ontdek snel en overzichtelijk welk bookmakerskantoor de beste odds heeft voor jouw voorspellingen. Ook ben je snel op de hoogte van de voorwaarden die een wedkantoor kan hebben als er hierbij wordt gewed. Door te spelen via Voetbalwedden.nl speel je mee bij de beste bookmakers.

Datum en tijdstip Ierland – Griekenland

Bij de online bookmakers op Voetbalwedden.nl kan tot vrijdag 13 oktober 20:45 uur gewed worden op Ierland – Griekenland. Op dat tijdstip begint het duel in het Aviva Stadion. Is de wedstrijd begonnen? Dan kan er live gespeeld worden op Ierland – Griekenland. Speel op jouw eigen manier en op het tijdstip dat je zelf bepaald. Winnen de Ieren of pakken de Grieken drie cruciale punten mee? Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.