• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Feyenoord Rotterdam speelt aanstaande zaterdag in eigen Kuip tegen Go Ahead Eagles. De huidige landskampioen kan geen punt laten liggen om bij de koppositie van de Eredivisielijst te blijven. Ook Go Ahead Eagles doet mee in de top zes van de competitie en wist al twaalf goals te maken in dit lopende seizoen. Welke ploeg scoort aanstaande zaterdag het meest bij het duel Feyenoord – Go Ahead Eagles? Vergelijk de odds en bookmakers met elkaar op  Voetbalwedden.nl!

Statistieken Feyenoord – Go Ahead Eagles

In De Kuip te Rotterdam verloor Feyenoord de laatste seizoen zelden van Go Ahead Eagles. Vanaf seizoen 2013-2014 gebeurde dat eenmaal. De Overijsselse ploeg was op 19 april 2015 een maatje te groot voor de Rotterdamse club. De ploeg uit Deventer wist met 0-1 te winnen in de havenstad en had dat te danken aan doelpuntmaker Jules Reimerink die toen voor GAE speelde. Een gelijkspel kwam vanaf 2014 tot nu toe nog niet eenmaal voor.

De grootste overwinning die Feyenoord in die jaren boekte op Go Ahead was op 5 april 2017. Toen wisten de Rotterdammers met maar liefst 8-0 de overwinning te pakken op Go Ahead Eagles. Alleen Jens Toornstra was in dat duel al goed voor drie doelpunten.

Odds Feyenoord – Go Ahead Eagles

De hoogste quoteringen die de bookmakers hanteren bij deze wedstrijd in De Kuip staan klaar bij winst van Go Ahead Eagles. Mocht de ploeg van trainer René Hake met drie punten terug naar Deventer reizen, dan kunnen voetbalgokkers die dit vooraf ook voorspelden tot wel 15.00 keer het speelbedrag verdienen.

Wordt het een gelijkspel in de Rotterdamse Kuip? Dan kan elke voetbalgokker die deze weddenschap maakte tot 7.00 keer de inleg teruggestort krijgen op het bankaccount.

De bookmakers verwachten dat Feyenoord weer drie punten gaat pakken en keren dan ook niet meer uit dan een maximale beloning van 1.17 keer de inleg bij winst van de ploeg van trainer Slot.

Speltypen

Wedden op voetbalduels in de Eredivisie kan ook op andere manieren dan het 1×2 spelsysteem. Vergelijk de bookmakers eens met elkaar bij de diverse speltypen die de wedkantoren aanbieden. Bij speltype welke ploeg als eerste scoort, lopen de pre-odds ook lekker op. Scoort Go Ahead als eerste, dan kan er tot 3.85 keer het speelbedrag gewonnen worden. Scoort geen van beide teams, dan loopt de bookmakersbeloning op tot maximaal 35.00 keer het speelbedrag. De bookmakers verwachten dat Feyenoord haar publiek gaat trakteren met een eerste goal in dit duel. Er wordt dan ook niet meer dan 1.20 keer de inleg uitgekeerd als Feyenoord tegen de ploeg uit Deventer het eerste doelpunt maakt.

Verwacht je ook het aantal goals correct te kunnen voorspellen? Laat de bookmakers het dan weten en wie weet win jij zaterdag met jouw voetbalkennis een flinke bookmakersbeloning. Mochten de Feyenoorders helemaal niet tot scoren komen, dan kan dat al een beloning van 15.50 keer het speelbedrag opleveren. Achter vier of meer goals van Go Ahead staat zelfs een mega quotering van 80.00 keer het speelbedrag ingedeeld. Speel bewust en veilig mee op welk speltype dan ook en houd het voetbalwedden leuk en verantwoord.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden is wat veel sportwedders wekelijks doen. Voetbal is verreweg ook de sport waar de meeste weddenschappen op gemaakt worden. De wedstrijden in de Eredivisie krijgen mooie quoteringen mee. Of het nou derby’s zijn, de Klassieker of welk topduel dan ook, de bookmakers op Voetbalwedden hebben bij elke wedstrijd scherpe pre-odds klaarstaan.

Datum en tijdstip Feyenoord – Go Ahead Eagles

De wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles wordt op zaterdag 30 september gespeeld. In De Kuip begint het duel om 16:30 uur. Wij adviseren om ruim op tijd de voorspellingen de droppen zodat de bookmakers de tijd hebben om de weddenschappen te verwerken. Toch te laat? Dan kan er live gewed worden op Feyenoord – Go Ahead Eagles. Ontdek ook de beste live betting odds en slimme speelstrategienen via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.