• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de zestiende finale van de KNVB beker gespeeld. In Eindhoven wacht PSV op FC Twente. De Eindhovenaren spelen in eigen Philips Stadion tegen de ploeg uit Enschede. Welke ploeg wint het bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente en gaat in 2024 door naar de achtste finales? Scoor de odds bij de meeste betrouwbare bookmakers van ons land via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

Voor zowel PSV als FC Twente is de bekerwedstrijd van aanstaande donderdag de eerste in dit seizoen. Beide teams kwamen aan het begin van het seizoen nog uit in Europese toernooien en werden tot aan speelronde zestien van de KNVB beker vrijgeloot. De twee ploegen wonnen in het verleden al eerder de KNVB beker. PSV wist de prijs vorige seizoen nog binnen te slepen. Ajax Amsterdam werd daarvoor verslagen na een penaltyreeks die de Eindhovenaren beter benutte dan de Amsterdammers. FC Twente won de beker in seizoen 2010-2011 voor het laatst. Toen versloegen de Tukkers PSV in de finale.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

Bij deze bekertopper horen topquoteringen en die ontbreken dan ook niet bij de Nederlandse bookmakers. Bij de wedstrijd PSV – Twente staan de hoogste odds ingeschaald bij een zege van FC Twente. Als de Tukkers komen winnen in Eindhoven stijgen de beloningen tot 6.75 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel wordt er extra tijd ingelast, maar kunnen voetbalgokkers al flink wat beloningen scoren. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 5.00 keer het speelbedrag dat wordt achtergelaten bij één van de sportsbooks op Voetbalwedden.nl.

Dan de quoteringen bij een overwinning van PSV Eindhoven. Mochten de Eindhovenaren doorstromen naar de volgende bekerronde, dan keren de bookmakers tot 1.41 keer de inleg uit.

Speltypen

Veel voetbalgokkers maken een combideal bij de wedkantoren op Voetbalwedden of zetten hun voorspellingen in via andere speltypen. Zo kunnen er torenhoge beloningen gescoord worden bij een correcte weddenschap via speltype handicap of halftime/fulltime speltypen. Ook het over/under speelsysteem is razend populair bij voetbalgokkers. Geen fan van wedden in de pre-fase? Probeer dan live wedden eens uit. Hierbij wordt er tijdens de wedstrijd weddenschappen gedaan op bijvoorbeeld het duel PSV – FC Twente. Een bijkomend voordeel bij live wedden is dat voetbalgokkers beter kunnen inschatten wie er wint of welke speler een doelpunt gaat maken.

Voetbalwedden

Het jaar 2023 is bijna om en toch stikt het nog van de mooie affiches in veel voetbaltoernooien. Via Voetbalwedden.nl kan er ook flink gescoord worden als de juiste voorspelling gedaan wordt. Meer informatie over veilig wedden op voetbal, de beste bookmakers en veiligste stortingsmogelijkheden is te vinden op Voetbalwedden.nl! Bereid een weddenschap goed voor en verhoog de kans op een leuke bookmakersbeloning.

Datum en tijdstip PSV – FC Twente

De KNVB bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente staat gepland op donderdag 21 december. In het Philips Stadion zal om 21:00 uur worden afgetrapt. Na ruim negentig minuten speeltijd hoeft de winnaar nog niet bekend te zijn. Mocht het dan een gelijkspel zijn, dan wordt de wedstrijd verlengd. Er kan namelijk maar een club doorstromen naar de achtste finale van de KNVB Beker. Scoor de beste odds en deals via Voetbalwedden.nl en sla je slag bij de Nederlandse bookmakers!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.