• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op dinsdag 22 augustus gaat PSV Eindhoven op bezoek bij Rangers FC in Glasgow. PSV gaat daarheen voor de heenwedstrijd in de play-offs van de UEFA Champions League. Volgende week komt de Schotse ploeg naar Eindhoven, maar eerst gaat PSV proberen een goede uitgangspositie te verkrijgen op Ibrox. Welke ploeg wint het heenduel? Vergelijk de bookmakers en zet in op Rangers FC – PSV Eindhoven via Voetbalwedden.

Statistieken Rangers FC – PSV Eindhoven

De komende twee weken spelen Rangers FC en PSV Eindhoven om een plek in de groepsfase van de Champions League. Alleen de winnaar van de twee duels in de play-offs gaat de koker van de loting in. De Schotse ploeg schakelde Servette FC uit in de laatste voorronde van de Champions League. PSV rekende af met Sturm Graz uit Oostenrijk.

Vorig jaar wist Rangers FC ten koste van PSV de groepsfase van het Miljardenbal te bereiken. In de play-offs werd de heenwedstrijd in Glasgow een 2-2 gelijkspel, maar kwam de Schotse ploeg in Eindhoven wel winnen. Rangers FC won met 0-1 dankzij een doelpunt van Antonio Colak. De Kroaat speelt inmiddels voor Parma en zal dinsdag niet weer gevaarlijk zijn voor de Eindhovenaren.

Bij de Schotse ploeg speelt de Nederlandse aanvaller Sam Lammers. De in Tilburg geboren voetballer speelde in seizoen 2015-2020 voor PSV en werd in seizoen 2018-2019 verhuurd aan sc Heerenveen

Odds Rangers FC – PSV Eindhoven

De pre-odds zijn scherp ingedeeld voor de heenwedstrijd van PSV in Glasgow. Mochten de Eindhovenaren winnen op Ibrox, dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal 2.65 keer het speelbedrag uit.

Ook bij een overwinning van Rangers FC keren de bookmakers tot 2.65 keer de inleg uit. Bij dit resultaat is PSV nog niet uitgeschakeld, maar moet het in Eindhoven wel flink aan de bak.

Bij een gelijkspel keren de bookmakers nog iets hogere beloningen uit. In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij een gelijkspel op maximaal 3.40 keer het speelbedrag ingedeeld.

Speltypen

De heenwedstrijd Ranger FC – PSV Eindhoven is op meerdere manieren te voorspellen dan het 1×2 spelsysteem. Er kunnen in de pre-fase ook weddenschappen gemaakt worden op de doelpuntmakers. Welke speler scoort volgens jou het laatste doelpunt van de wedstrijd of welke speler maakt meer dan één doelpunt?

Ook het resultaat na rust kan voorspeld worden bij de bookmakers. Ontdek het speelsysteem handicap, over/under en halftime/fulltime. De pre-odds in dit speltype leveren bij de Champions League play-offs hoge odds op.

Naast het voorspellen in de pre-fase is het ook mogelijk live te wedden op Rangers – PSV. De live betting deals worden pas bekend als de wedstrijd begint, maar meer informatie over live wedden is altijd te vinden op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Voetbalwedden is niet zonder risico. Het voorspellen van wedstrijden met echt geld is leuk, maar je kan ook verliezen. Speel daarom altijd met kleine bedragen en probeer de verloren weddenschappen niet terug te verdienen. Meer informatie over veilig en verantwoord wedden op voetbal, is te vinden op de website van Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Rangers FC – PSV Eindhoven

De heenwedstrijd van de play-offs Rangers FC – PSV Eindhoven staat gepland op dinsdag 22 augustus om 21:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op Ibrox te Glasgow. Gaat PSV deze uitwedstrijd winnen? Dan kan dat gunstig uitpakken voor de return in Eindhoven. Vind de beste speltypen en bookmakers om te wedden op PSV Eindhoven via Voetbalwedden.nl en scoor de beste pre-odds of live betting deals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.