• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de laatste wedstrijden in de poulefase van de UEFA Nations League gespeeld. Nederland neemt het daarin op tegen België. Oranje moet het duel winnen in de Johan Cruijff Arena om eerste te worden in Groep4. Wie wordt volgens jou poulewinnaar in duel Nederland – België in Nations League? Speel mee voor hoge odds bij de bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – België

In de Nations League speelde Nederland op 3 juni uit tegen de Belgen. Voor de ploeg van bondscoach Louis van Gaal was dit de eerste wedstrijd in de poule. Er werden direct drie punten gepakt, want Oranje won met 1-4 in Brussel.

Het is nog niet zo lang geleden dat het Nederlands elftal nog verloor van het Belgische team. In 2012 troffen de lage landen elkaar in een oefenduel. Oranje werd met 4-2 verslagen door onze zuiderburen. In 2016 en 2018 speelden de teams ook een oefenduel tegen elkaar. Beide keren werd het 1-1.

In Groep 4 van de League-A heeft Nederland alleen punten laten liggen tegen Polen. In de Rotterdamse Kuip wist de ploeg van bondscoach Van Gaal niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel tegen het Poolse team. Afgelopen donderdag won het Nederlands elftal in Warschau met 0-2 van Polen.

België morste in het thuisduel tegen Nederland drie punten, maar liet ook twee punten liggen in Wales. Het team van bondscoach Roberto Martinez kwam in Cardiff niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Afgelopen donderdag werd er wel gewonnen van Wales. In Brussel werd het 2-1 tegen de ploeg uit Groot-Brittannië.

Odds Nederland – België

De bookmakers zijn wat voorzichtig met het voorspellen van de favoriet bij dit duel, maar de hoogste quoteringen vinden we wel bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staat een maximale pre-odd van x3.55 keer de inleg voor je gereed als de derby eindigt in een puntendeling.

Een zege van België staat iets hoger ingeschaald dan een zege van Oranje. Als de Rode Duivels winnen in Amsterdam wordt er tot maximaal x3.10 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Bij een overwinning van het Nederlands elftal zijn de bookmakers paraat tot x2.30 keer het speelbedrag te gaan uitkeren.

Speltypen

Met de vele manieren van wedstrijden voorspellen, wordt voetbal volgen nog leuker. Bij de diverse soorten speltypen zijn heel wat hoge odds te scoren. Check speltype ‘correct score combinatie’ maar eens. Als Oranje wint met 1-0, 2-0 of 3-0 kan je dat al x4.30 keer de inleg opleveren. Scoort het Nederlands elftal nog vaker, dan lopen de odds op tot gemiddeld x35.00 keer het speelbedrag.

Ook het voorspellen van het resultaat in de eerste helft en aan het eind van de wedstrijd kan hoge bookmakers uitkeringen betekent. Staat de ploeg van bondscoach Van Gaal voor na het spelen van de eerste helft en wint het vervolgens ook, dan keren de wedkantoren al gemiddeld x3.45 keer de inleg uit. De pre-odds in dit speltype lopen op tot maximaal x35.00 keer je speelbedrag. Check alle odds en speltypen bij de bookmakers op de bookmakerspagina en speel slim mee op de derby Nederland – België.

Voetbalwedden

De Nations League is voor de meeste voetballanden een manier om zich optimaal voor te bereiden op het WK2022 in Qatar. Voor Nederland is de wedstrijd tegen België de laatste serieuze wedstrijd voordat het WK in november begint. Wil jij alvast wat voorpret op het WK en wedden op Oranje? Speel dan mee via de betrouwbaarste bookmakers van ons land die je kunt vinden op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl.

Datum en tijdstip Nederland – België

Wil je in de pre-fase wedden op de derby Nederland – België? Doe dit dan voor zondag 25 september 20:45 uur. Dat is het moment dat Oranje aftrapt tegen de Rode Duivels. Sla je slag bij de bookmakers, vul de juiste voorspellingen in op het wedstrookje van de bookmakers en win hoge odds via Voetbalwedden!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.