• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend staat er weer een voortreffelijke derby op het programma in de Eredivisie. In Zwolle treffen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles elkaar aan. Deze derby is er één vol strijd en passie. Win bij de beste bookmakers bij de IJsselderby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles via Voetbalwedden.nl!

Statistieken IJsselderby

De IJsselderby werd vorig seizoen niet gespeeld. Dat kwam doordat PEC Zwolle vorig seizoen uitkwam in de Keuken Kampioen Divisie en niet in de Eredivisie. De laatste ontmoetingen dateren dus al van langer geleden. PEC speelde op 3 april 2022 voor de laatste keer thuis tegen Go Ahead Eagles. De Trots van het Oosten wist te winnen met 0-1 en zorgde hierbij mede voor de degradatie van PEC naar de KKD. De laatste keer dat PEC in eigen huis wist te winnen van hun aartsrivaal uit Deventer was op 30 oktober 2016. Op die dag werd het 3-1 voor de Blauwvingers.

Dit seizoen gaat het gelijk op met PEC en GAE. Beide teams hebben zes punten behaald in de Eredivisie en bevinden zich in de middenmoot van de Nederlandse competitie. GAE staat op de zesde plaats terwijl PEC Zwolle op de tiende plaats staat.

Odds PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

De odds bij de IJsselderby in Zwolle zijn als volgt ingeschaald. De Nederlandse bookmakers keren tot 3.40 keer het speelbedrag uit als het een gelijkspel wordt in Zwolle. Dit is de hoogste quotering die de bookmakers hanteren in het 1×2 spelsysteem.

Voetbalgokkers die een zege van Go Ahead Eagles voorspellen kunnen rekenen op een maximale quotering van 3.00 keer het speelbedrag als de ploeg uit Deventer wint.

Zegeviert PEC Zwolle van hun eeuwige aartsrivaal? Dan zijn de bookmakers bereid tot 2.30 keer het speelbedrag uit te keren en dat is nog altijd een ruime verdubbeling van de inleg.

Speltypen

De Nederlandse bookmakers hebben naast het voorspellen van de IJsselderby in het 1×2 spelsysteem nog meer opties om een weddenschap te kunnen plaatsen. In speltypen als over/under zijn de odds niet aan te slepen. In het speelsysteem over/under o.5 staan de quoteringen al van minimaal 1.03 tot maximaal 15.00 keer het speelbedrag ingedeeld.

Ook in het correct score combinatie speltype stijgen de pre-odds naar torenhoge beloningen. Zo kan er tot 16.00 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling op een 3-1 overwinning van GAE. Wint aartsrivaal PEC voor eigen publiek in Zwolle met 3-1, dan zijn de uitkering tot 12.00 keer de inleg ook nog meer dan de moeite waard om te wedden op de IJsselderby.

Derby’s zijn door een rivaliteit vaak lastiger te voorspellen. Speel je daarom liever live mee? Dat kan ook bij de Nederlandse bookmakerskantoren op Voetbalwedden.nl. Check de voorwaarden en speel veilig en bewust mee voordat er een voorspelling geplaatst wordt.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden maakt het volgen van voetbal nog leuker. Met wedden in de pre-fase begint de voorpret zelfs al voordat de wedstrijd wordt gespeeld. Veel voetbalgokkers zetten graag in op derby’s omdat deze extra onvoorspelbaar zijn. Ook zin in een uitdaging? Voorspel de IJsselderby via Voetbalwedden.nl en wie weet behoor jij zondag tot de grote winnaars .

Datum en tijdstip PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

De Eredivisie wedstrijd PEC Zwolle – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zondag 17 september om 12:15 uur. Het is de eerste wedstrijd van speelronde vijf op de zondagmiddag. Welke rivaal gaat het verschil maken in het MAC3PARK Stadion? Speel mee via Voetbalwedden.nl en wed bewust en veilig bij betrouwbare bookmakerskantoren. Om een weddenschap te plaatsen dien je bij deze Sportsbooks 24 jaar of ouder te zijn. Meer informatie nodig? Check onze website en bereid een weddenschap goed voor en verhoog de winstkansen!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.