• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Frankrijk en Griekenland treffen elkaar aanstaande maandag in Poule B van het EK kwalificatie toernooi voor EURO 2024. Frankrijk staat eerste in de groep, won al al haar duels tot nu toe in de poulefase en behaalde al drie keer op rij een clean sheet. Griekenland is heeft achter de fransen de tweede plaats veroverd. Ze staan daarmee nog voor Nederland! Win hoge odds als Frankrijk met een clean sheet wint van Griekenland of vergelijk de quoteringen voor de overige wedopties met elkaar via Voetbalwedden!

Statistieken Frankrijk – Griekenland

Het is bijna zeventien jaar geleden dat Frankrijk en Griekenland elkaar hebben ontmoet. Op 15 november 2006 was dat voor het laatst. De landenteams speelden toen een oefenduel tegen elkaar die Frankrijk won met 1-0.

Op het EK 2004 speelde Les Bleus in de kwartfinale tegen de Grieken. Het Griekse elftal zegevierde met 0-1 door een treffer van Angelos Charisteas die ook bij Ajax heeft gespeeld. Dat jaar was het sowieso het toernooi van de Grieken. Zij werden toen Europees kampioen.

In deze EK kwalificatiereeks doet Frankrijk het tot nu toe het beste in Groep B. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps heeft negen punten uit drie wedstrijden geboekt en staat eerste. Op de tweede plaats staat Griekenland. De ploeg van bondscoach Gustavo Poyet won de twee van de twee duels en passeerde daarmee het Nederlands elftal op de voorlopige ranglijst van Groep B.

Odds Frankrijk – Griekenland

Bij de bookmakers zijn de hoogste quoteringen bij de wedstrijd Frankrijk – Griekenland te vinden bij een zege van jet Griekse elftal. Als bondscoach Poyet en zijn team drie punten pakken in Parijs, dan kunnen voetbalpunters tot 12.00 keer de inleg winnen.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 6.00 keer het speelbedrag die men achterliet bij de bookmakers toen de voorspelling werd geplaatst. Een inleg van tien euro wordt dan al snel zestig euro waard.

Wint Les Bleus ook haar vierde groepsduel? Dan zijn de Fransen al bijna zeker van een ticket voor het EK 2024 in Duitsland. Voetbalwedders die deze voorspelling achterlieten bij de bookmakers krijgen in dat geval tot 1.26 keer het speelbedrag uitgekeerd als er met echt geld werd gespeeld via één van legale, Nederlandse Sportsbooks.

Speltypen

De diverse speltypen bij de bookmakers maken het voetbalwedden nog boeiender. Hoge odds zijn er te vinden in het 1×2 spelsysteem, maar ook bij de overige spelsystemen zijn goede deals te maken. Bijvoorbeeld als Frankrijk voor de vierde keer in de wint en geen tegengoals krijgt. Welk landenteam maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd? Is dat Frankrijk dan kan je tot 1.23 keer de inleg scoren. Maakt Griekenland maandagavond het laatste doelpunt in Parijs? Dan kan er tot 4.00 keer het wedbedrag gewonnen worden. Komt er helemaal geen doelpunt, dan lopen de odds op tot maximaal 16.50 keer het speelbedrag.

De Nederlandse bookmakers keren tijdens de EK kwalificatiereeks hoge odds uit, maar hebben ook diverse leuke promoties lopen. Maak een combideal of gebruik een bonus wagner om nog meer kans te maken te winnen. Ontdek alle pre-odds en live betting odds via Voetbalwedden.nl en scoor de beste deal.

Voetbalwedden

De EK kwalificatie wedstrijden leveren mooie duels op waar voetbalgokkers graag een weddenschap op achterlaten bij de bookies. Wil jij ook een voorspelling doen, maar weet je nog niet goed hoe de pre-odds er bij staan of hoe online wedden op voetbal werkt? Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden als je mee wilt spelen bij de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland. Speel altijd veilig en bewust en stop op tijd.

Datum en tijdstip Frankrijk – Griekenland

Het EK kwalificatie duel Frankrijk – Griekenland zal op maandag 19 juni gespeeld gaan worden. Om 20:45 uur wordt de aftrap verricht in het Stade de France te Parijs en is het niet meer mogelijk om in de pre-fase een weddenschap te plaatsen op dit duel. Live wedden kan dan nog wel. Welk speltype je ook kiest, speel bewust en veilig mee en verhoog je winstkansen met een goede voorbereiding via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.