• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Oranjeleeuwinnen maken zich op voor de kwartfinale van het WK 2023 tegen Spanje. Het dameselftal van bondscoach Andries Jonker versloeg Zuid-Afrika in de achtste finales en treffen met Spanje één van de topfavorieten voor eindwinst. De Spaanse vrouwenploeg heeft op dit WK al haar zwakke plekken laten zien. Gaat Nederland door naar de halve finale van het WK? Win via Voetbalwedden tot ruim vier keer de inleg als Nederland wint van Spanje op WK 2023 voor vrouwen. 

Statistieken Spanje – Nederland

Spanje en Nederland zijn beide door naar de kwartfinales van het WK 2023 voor vrouwen in Nieuw-Zeeland en Australië. De Spaanse vrouwen werden tweede in de poule. In de poulefase werden Costa Rica en Zambia verslagen, maar de wedstrijd tegen Japan ging verloren. Vervolgens slaagde Spanje erin te winnen van Zwitserland in de achtste finale van het WK.

Het Nederlands damesteam werd eerste in de poule. De Oranjeleeuwinnen wonnen hun duels tegen Portugal en Vietnam. Tegen de USA werd het een gelijkspel, maar dat was nog altijd genoeg om groepswinnaar te worden. In de achtste finales slaagden de Leeuwinnen erin ook van Zuid-Afrika te winnen.

Odds Spanje – Nederland

De pre-odds zijn hoog ingeschaald voor deze kwartfinale van de Oranjeleeuwinnen. Mocht de Nederlandse damesploeg van bondscoach Andries Jonker winnen, dan kan er tot 4.20 keer het speelbedrag gewonnen worden. Dat is ruim boven de keer vier het speelbedrag waarmee de weddenschap gemaakt wordt.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er ook goed op. De bookmakers hebben de odds op maximaal 3.55 keer de inleg ingedeeld bij een puntendeling. De wedstrijd krijgt dan nog wel een verlenging, want er moet een winnaar van het veld komen die doorstroomd tot de laatste vier landenteam.

Winst van Spanje levert tot 1.89 keer het speelbedrag op. De bookmakers keren hiermee bijna het dubbele van de inleg uit.

Speltypen

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem zijn al de moeite waard om een weddenschap te plaatsen op Spanje – Nederland, maar er zijn nog meer mogelijkheden. De bookmakers bieden diverse speltypen aan bij deze kwartfinale van Nederland. Bijvoorbeeld bij speloptie: manier van winnen lopen de pre-odds hoog op. Mochten de Leeuwinnen zich binnen de reguliere speeltijd kwalificeren voor de halve finale, dan keren de bookmakers tot 3.60 keer het speelbedrag uit. Bij winst van Spanje na penalty’s lopen de odds op tot 12.00 keer de inleg.

Verwacht je dat beide damesteams zullen scoren? Dan kun je daarmee hoge bookmakersuitkeringen winnen. Als de Spaanse dames winnen en als eerste scoren, dan kunnen voetbalgokkers tot 1.93 keer het speelbedrag terugkrijgen. Mocht Nederland winnen en als eerste scoren dan lopen de odds zelfs op tot 4.25 keer het wedbedrag.

Hanteer het speltype dat het beste bij je past. Liefhebbers van live wedden kunnen ook bij de bookmakers op Voetbalwedden terug. De Leeuwinnen spelen in de nacht van donderdag op vrijdag tegen Spanje dus je zult lang wakker moeten blijven of vroeg moeten opstaan om live te wedden op Spanje – Nederland.

Voetbalwedden

Wie wil wedden op het WK 2023 voor dames speelt verantwoord en veilig mee via de betrouwbaarste wedkantoren van ons land. Op Voetbalwedden staan de bookmakers vermeld die aan alle eisen en licenties van de Nederlandse KSA voldoen. Bij deze wedkantoren kan met gerust hart gespeeld worden, maar veilig en verantwoord wedden op voetbal heb je zelf ook in de hand. Meer informatie over veilig voetbalwedden vind je op onze website.

Datum en tijdstip Spanje – Nederland

De kwartfinale Spanje – Nederland staat gepland op vrijdag 11 augustus om 03:00 uur (Nederlandse tijd) in het Sky Stadion te Wellington. Mochten de Leeuwinnen winnen dan spelen zij de halve finale van het WK mogelijk tegen Japan of Zweden. Wat is jouw voorspelling voor deze loodzware wedstrijd van de Leeuwinnen? Vergelijk, zet in en win bij de beste bookmakers van ons land, via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.