• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In België trappen ze het nieuwe voetbalseizoen af met de Supercup tussen Royal Antwerp FC en KV Mechelen. Het duel wordt op zondag 23 juli in het Bosuil Stadion te Antwerpen gehouden. Het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel is favoriet bij de Nederlandse bookmakers. Er kunnen quoteringen van 6.25 keer de inleg gescoord worden bij de Belgische Supercup. Vergelijk de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en speel mee.

Statistieken

De Belgische Supercup is net als in ons land de met de Johan Cruijff Schaal het startsignaal van het nieuwe voetbalseizoen. Het is een finale tussen de regerend landskampioen en bekerwinnaar van het afgelopen seizoen. In België wist Royal Antwerp zowel kampioen als bekerwinnaar te worden met trainer Mark van Bommel aan het roer. KV Mechelen is bekerfinalist en mag om die reden deelnemen aan de Belgische Supercup 2022-2023.

Trainer Van Bommel kan met het winnen van de Belgische Supercup niet alleen nog een prijs pakken met zijn club. Het kan ook een historisch moment worden voor de Antwerpenaren. De club in de havenstad van België wist de Supercup nooit eerder te winnen. Dat geldt ook voor de tegenstander uit Mechelen. De bekerfinalist van vorig seizoen stond drie keer in de finale, maar wist die nooit te winnen.

Odds Royal Antwerp – KV Mechelen

De bookmakers bij Voetbalwedden kijken uit naar de Belgische Supercup en aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. De wedkantoren hebben hoge pre-odds klaarstaan voor voetbalgokkers die deze wedstrijd correct weten te voorspellen. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal 6.25 keer het speelbedrag. Deze quotering wordt uitgekeerd als KV Mechelen wint.

Is er na reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen in het Bosuil Stadion te Antwerpen? Dan kunnen voetbalgokkers ook flinke bookmakersbeloningen scoren. De pre-odds bij een gelijkspel lopen op tot maximaal 4.25 keer de inleg.

Wint de Nederlands getinte ploeg van trainer Van Bommel de Supercup? De quoteringen bij winst van Royal Antwerp staan op maximaal 1.50 keer het ingelegde geldbedrag ingedeeld. Een fraaie quotering om het nieuwe Belgische voetbalseizoen mee af te trappen.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is één van de manieren om te voetbalwedden op de Belgische Supercup. Er zijn nog meer mogelijkheden. De Nederlandse wedkantoren hebben heel wat speltypen te bieden wat dat betreft. Zo kan er gewed worden op de doelpuntmaker. Maakt de Nederlandse aanvaller Vincent Janssen het winnende doelpunt voor Royal Antwerp dan kunnen voetbalgokkers daarmee flink scoren. Bij een goal van de Nederlandse middenvelder Calvin Stengs lopen de odds al hoger op.

Op de bookmakerspagina van Voetbalwedden zijn de speltypen en quoteringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Maak de perfecte bookmakersdeal via Voetbalwedden en win met het voorspellen van de Belgische Supercup.

Voetbalwedden

Het Nederlands voetbal begint pas op 4 augustus met de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV, maar in België is het dit weekend al raak. Voetbalgokkers kunnen dan al scoren bij de Nederlandse bookmakers. Via Voetbalwedden zijn de beste bookmakerdeals te vinden. Speel mee, maar doe dat te allen tijde bewust en verantwoord. Veilig wedden op voetbal heb je ook zelf in de hand door te spelen bij betrouwbare wedkantoren en op tijd te stoppen.

Datum en tijdstip Royal Antwerp – KV Mechelen

De Belgische Supercup staat gepland op zondag 23 juli om 18:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Wedden op dit duel kan totdat de wedstrijd begint. Nadat de scheidsrechter voor het eerst zijn fluit heeft laten horen kan er live gewed worden op de Belgische Supercup. Voor de beste deals en hoogste quoteringen speel je mee via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.