• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In De Grolsch Veste wordt aanstaande donderdag uitgekeken naar de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europe Conference League. FC Twente neemt het in deze heenwedstrijd voor eigen publiek op tegen Hammarby IF. Win tot x9.50 de inleg bij FC Twente – Hammarby IF via Voetbalwedden bij een correcte voorspelling op deze wedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League. 

Statistieken FC Twente – Hammarby IF

FC Twente – Hammarby IF komen beide pas deze tweede voorronde van de Europe Conference League binnenstromen. Beide ploegen moeten nog twee speelronden overleven voordat zij mee kunnen in de loting voor de groepsfase van dit Europese voetbaltoernooi.

FC Twente deed vorig seizoen ook een gooi naar de groepsfase van de UEFA Conference League. De Tukkers bereikten die groepsfase niet en verloren in de laatste voorronde van Fiorentina. Vorig seizoen deed Hammarby niet mee aan het jongste Europese toernooi. Een seizoen eerder strandde het is de voorrondes al en werd de groepsfase niet gehaald.

Odds FC Twente – Hammarby IF

De bookmakers keren hoge pre-odds uit aan voetbalgokkers die de thuiswedstrijd van FC Twente tegen Hammarby IF correct weten te voorspellen.

De hoogste bookmakersbeloning wordt uitgekeerd als de Zweedse ploeg komt winnen in Enschede. De bookies hebben de odds op maximaal 9.50 keer het speelbedrag ingedeeld bij een zege van Hammarby.

Bij een gelijkspel lopen de odds ook hoog op. Gaat de ploeg in Enschede de punten delen met hun Zweedse tegenstanders? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 5.40 keer het speelbedrag scoren bij deze voorspelling.

Is FC Twente heer en meester in eigen huis? Dan keren de bookmakers tot 1.30 keer de inleg uit. Check alle pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Speltypen

In de pre-fase zijn op meer manieren te wedden op voetbal. Naast het 1×2 spelsysteem hebben de bookmakers nog meer leuke speltypen voor je in petto. Zo kan er ook flink wat bookmakersbeloningen gescoord worden als je de correct score combinatie weet achter te laten bij de bookmakers. Zo levert een 0-1 overwinning van de Zweedse ploeg tot 21.00 keer het speelbedrag op. Wint Hammarby met 1-2 dan lopen de odds zelfs al op tot 26,50 keer het wedbedrag.

Wint FC Twente? Dan zijn de pre-odds in dit speltype iets lager, maar nog altijd hoger dan in het 1×2 spelsysteem. Wint de ploeg in Enschede met 1-0, dan staan er al bookmakersbeloningen van 6.20 keer de inleg voor je klaar. Bij een correcte voorspelling op een 3-2 zege van de Tukkers lopen de odds zelfs op tot maximaal 28.50 keer het wedbedrag.

Ontdek zelf de mogelijkheden bij jouw vertrouwde bookmakerskantoor. Maak een combideal of speel live mee en scoor de beste live betting odds. Meer informatie over wedden op FC Twente – Hammarby is te vinden op onze website.

Voetbalwedden

Deze week kunnen voetbalgokkers weer wedden op wedstrijden in de Conference League. Het zijn nog maar de voorronden van het toernooi, maar de bookmakers kijken daar niet naar en schroeven de odds nu al torenhoog op. Via Voetbalwedden zijn de bookmakers gemakkelijk met elkaar te vergelijken en kan er gescoord worden bij elke correcte voorspelling. Welke weddenschappen je ook maakt, speel bewust en veilig door op tijd te stoppen en te spelen bij Nederlandse wedkantoren met een KSA vergunning.

Datum en tijdstip FC Twente tegen Hammarby IF

De wedstrijd FC Twente – Hammerby IF wordt gespeeld op donderdag 27 juli om 20:00 uur. Dit duel in de tweede voorronde van de Europe Conference League wordt gespeeld in De Grolsch Veste te Enschede. Scoor bij de beste bookmakers van ons land door een correcte voorspelling te plaatsen voordat de wedstrijd begint. Live wedden op FC Twente? Ook dat kan zodra de wedstrijd in Enschede begint via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.