• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Ajax Amsterdam komt aanstaande zaterdag weer in actie in de Eredivisie. De Amsterdammers gaan op pad naar RKC Waalwijk. Na de roerige Klassieker moeten de Ajacieden snel herstellen om drie punten te kunnen pakken in Waalwijk. Laat RKC dat toe of heeft de Brabantse ploeg een troef achter de hand? Vergelijk de bookmakers odds via Voetbalwedden.nl en scoor de beste deals. 

Statistieken RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De laatste ontmoeting tussen RKC Waalwijk en Ajax was op 22 oktober 2022. In het Mandemakers Stadion versloegen de Ajacieden de ploeg in Waalwijk met 1-4. Een seizoen eerder wisten de Amsterdammers zelfs met 0-5 te winnen van de Brabantse ploeg, de grootste overwinning van de laatste jaren voor Ajax bij RKC.

De laatste keer dat Brabantse formatie in eigen huis een punt wist te veroveren tegen Ajax was op 8 april 2007. Het werd destijds 2-2 in Waalwijk. De acht ontmoetingen die volgden in het Mandemakers Stadion waren het de Ajacieden die zegevierden.

De Nederlandse bookmakers voorspellen dat Ajax gaat winnen in Waalwijk. De hoogste pre-odds zijn te scoren bij een zege van RKC en bij een gelijkspel. Zitten de sportsbooks er helemaal naast dan kan dat hoge quoteringen opleveren voor voetbalgokkers die gaan inzetten op de wedstrijd RKC – Ajax.

Odds RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste odds bij dit duel tussen RKC en Ajax in Waalwijk uit als de Brabanders winnen. Weet RKC-trainer Henk Fraser met zijn team de drie punten voor eigen publiek te pakken door te winnen van de Ajax, dan kan die voorspelling tot wel 4.75 keer het speelbedrag opleveren.

Bij een gelijkspel in het Mandemakers Stadion zijn de Ajacieden niet blij, maar scoren voetbalgokkers die op een puntendeling rekenden tot maximaal 4.50 keer het speelbedrag op hun bankaccount terug.

Gaan de Amsterdammers er met de volle buit vandoor, dan is dit de tweede competitiezege van Ajax-trainer Maurice Steijn en zijn team in dit lopende seizoen. Voetbalgokkers die spelen via het 1×2 spelsysteem kunnen dan tot 1.57 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op winst van de Ajacieden.

Speltypen

De diverse speltypen maken het wedden op voetbal nog boeiender. Wie gaat er scoren en welke ploeg staat bij rust op voorsprong? Er zijn tal van manieren om een voorspelling te droppen bij de bookmakers. Vergelijk de quoteringen in het Halftime/Fulltime spelsysteem bijvoorbeeld eens. Mocht RKC bij rust op voorsprong staan, dan kan er tot 15.00 keer het spelbedrag gescoord worden. Staat het scorebord bij rust nog op 0-0 dan keren de wedkantoren odds uit tot 8.00 keer het speelbedrag.

Ontdek zelf welk speltype jou het meest aanspreekt door een bezoek te nemen aan de bookmakers op Voetbalwedden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door en speel nooit met te hoge bedragen. Houd voetbalwedden leuk en sportief en speel alleen bij betrouwbare wedkantoren.

Voetbalwedden

Voetbalgokkers trekken zich niet aan van de huidige omstandigheden bij Ajax in Amsterdam en blijven  voorspellingen plaatsen op de wedstrijden van de Amsterdamse ploeg. De bookmakers schalen de pre-odds nog altijd hoog in bij de duels van de Ajacieden. Profiteer mee door de juiste voorspellingen achter te laten via Voetbalwedden.nl. Zo ben je er zeker van dat er via een betrouwbaar bookmakerskantoor gewed wordt op Eredivisie wedstrijden.

Datum en tijdstip RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam staat gepland op zaterdag 30 september. Het duel begint om 21:00 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Gaat Ajax winnen of profiteert ook RKC van de huidige situatie bij de Amsterdammers? Speel mee en scoor de beste deals! Vul de voorspellingen op tijd in bij de Nederlandse bookmakers om de beste odds te kunnen scoren of wed live op RKC – Ajax via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.