• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

AZ Alkmaar speelt aanstaande donderdag de return tegen Tuzla City in het Bosnische Simin Han. Wint AZ van Tuzla in de tweede voorronde van de Europa Conference League, dan moeten de Alkmaarders nog een voorronde overleven om de poulefase van dit nieuwe toernooi te mogen spelen. De Nederlandse bookmakers keren hoge odds uit aan voetbalwedders die Tuzla City – AZ correct weten te voorspellen. Vind de beste bookmakersdeals hier bij Voetbalwedden

Statistieken Tuzla City – AZ Alkmaar

Het treffen van Tuzla City en AZ Alkmaar is de tweede wedstrijd binnen twee weken die de ploegen spelen. Vorige week was Tuzla op bezoek in Alkmaar en wist AZ dankzij een treffer van Dani de Wit te winnen met 1-0. De ploeg van trainer Pascal Jansen gaat donderdag deze lichte voorsprong in Bosnië verdedigen in de hoop de laatste voorronde van de Europa Conference League te bereiken. Mocht AZ doorstoten naar de laatste voorronde dan speelt het tegen het Schotse Dundee United.

Om in ritme te komen, laste AZ nog een oefenduel in. Tegen het Italiaanse Bologna won AZ in het AFAS Stadion met 1-0. Het was toen Zico Buurmeester die het doelpunt voor zijn rekening nam. Tuzla City speelde afgelopen week geen duel meer. De ontmoeting tegen AZ is voor de Bosnische ploeg de eerste na het duel in Alkmaar. Komende weekend begint voor Tuzla de Bosnische competitie ook weer.

Odds Tuzla City – AZ Alkmaar

De pre-odds rijzen de pan uit voor het duel van AZ in het Gradski stadion Tusanj. Als Tuzla wint wordt de hoogste odd van dit duel gehanteerd. Maximaal kun je tot x7.25 keer het speelbedrag scoren als de Bosnische ploeg wint.

Een overwinning van AZ brengt de Alkmaarders naar de volgende voorronde, maar kan voetbalwedders als jij gemiddeld x1.40 keer het speelbedrag opleveren.

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem staan bij een gelijkspel weer een stuk hoger ingeschaald. De maximale beloning staat bij de bookmakers op x4.50 keer de inleg ingedeeld.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem barst het bij de bookmakers van de speltypen. Voorspel bij TOTO Sport bijvoorbeeld welke ploeg doorgaat naar de volgende ronde. Is dat Tuzla City dan kan je dat tot maximaal x8.10 keer de inleg opleveren. Mocht AZ er met die ticket van doorgaan dan kan dat tot maximaal x1.05 keer het speelbedrag opleveren.

Ga je voor een voorspelling op de manier van winnen? Als Tuzla zich binnen de reguliere speeltijd kwalificeert voor de laatste voorronde kan je dat maximaal x13.50 keer de inleg op gaan leveren. Kwalificeert AZ zich in de verlenging dan keren de bookmakers ook x13.50 keer de inleg aan je uit. Check alle speltypen, odds en bookmakersspecials via Voetbalwedden.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is niet alleen razend populair omdat op voetbal de meeste weddenschappen worden gesloten. Het maakt een wedstrijd nog spannender en je kunt je voetbalkennis beproeven. Klopt jouw voorspelling dan kan je dat ook nog eens een leuke geldbeloning opleveren en wie wil dat nou niet?

Wil jij gaan wedden op de voetbalwedstrijd van Tuzla – AZ? Doe dat dan altijd goed voorbereid en speel met geldbedragen die je kunt missen. Speel je bij een bookmaker op Voetbalwedden, dan weet je zeker dat je gokt bij een betrouwbare bookmaker.

Datum en tijdstip Tuzla City – AZ Alkmaar

Voetbalweddenschappen in de pre-fase moeten bij de bookmakers binnen zijn als de wedstrijd begint. De wedstrijd Tuzla City en AZ Alkmaar wordt gespeeld op donderdag 28 juli om 20:45 uur. Het Gradski stadion Tusanj te Bosnië en Herzegovina is het de plek waar AZ haar ticket voor de volgende voorronde kan binnenhalen. Speel mee en voorspel de wedstrijd via Voetbalwedden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.