• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In De Kuip te Rotterdam wordt zaterdag uitgekeken naar de komst van sc Heerenveen. De regerend landkampioen speelt voor eigen publiek tegen de ploeg uit Heerenveen. De bookmakers op Voetbalwedden keren hoge odds uit als de Friese formatie een punt weet te pakken in de havenstad. Wint Feyenoord in De Kuip van sc Heerenveen? Zet in en win via Voetbalwedden.nl bij een correcte voorspelling op Feyenoord – Heerenveen!

Statistieken Feyenoord – sc Heerenveen

Feyenoord en sc Heerenveen hebben dit seizoen al vier duels gespeeld. De Rotterdamse formatie wist acht punten te pakken en sc Heerenveen zes. De ploeg in Rotterdam staat op de vierde plaats en de Friese formatie is de nummer acht in het rijtje.

Dit seizoen boekte het team van Feyenoord-trainer Arne Slot flinke overwinningen op FC Utrecht (1-5) en Almere City (6-1).  De Rotterdamse derby tegen Sparta werd een puntendeling (2-2) en dat gebeurde ook tegen Fortuna Sittard: (0-0).

Sc Heerenveen kwam goed uit de startblokken toen het nieuwe competitieseizoen begon, maar de laatste twee duels gingen verloren voor de Friese ploeg. Tegen Go Ahead Eagles in Deventer werd het 3-2 en tegen Sparta Rotterdam werd het 1-3 in Heerenveen.

Odds Feyenoord – sc Heerenveen

Voor wie dit voetbalweekend op zoek is naar hoge quoteringen zit goed bij het duel tussen Feyenoord en sc Heerenveen. De maximale bookmakers beloningen in het 1×2 spelsysteem lopen op tot maximaal 11.00 keer het speelbedrag. Deze quotering wordt uitbetaald als sc Heerenveen wint in De Kuip.

De quoteringen bij een gelijkspel in Rotterdam-Zuid zijn ook niet mis. De odds bij een puntendeling tussen Feyenoord en Heerenveen loopt op tot 5.50 keer het speelbedrag.

Een overwinning van Feyenoord is bij de meeste bookmakerskantoren tot maximaal 1.25 keer het speelbedrag waard. Houd de odds van de Nederlandse wedkantoren goed in de gaten en speel mee op het moment dat de odds het gunstigst zijn voor jouw voorspelling op Feyenoord – Heerenveen!

Speltypen

De bookmakerskantoren hebben nog veel meer hoge pre-odds klaarstaan voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen. Bij de betere wedkantoren lopen de odds in speltypen als over/under, handicap en halftime-/fulltime nog altijd op. Staan de Rotterdammers bij rust voor op sc Heerenveen? Dan kan er in speloptie HT/FT tot 19.00 keer het speelbedrag gewonnen worden. Komt de regerend landskampioen op achterstand? Dan kunnen de odds oplopen tot 21.00 keer het wedbedrag dat werd gestort bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Met wedden in de pre-fase begint de voorpret al wanneer er een weddenschap wordt geplaats op bijvoorbeeld Feyenoord – Heerenveen. Er kan ook gekozen worden voor live betting deals. Dan wordt er tijdens de wedstrijd gewed op bijvoorbeeld de mogelijk winnaar, doelpuntmaker of stand bij rust. Ook live wedden op Eredivisie duels? Check de bookmakers en scoor tijdens het duel de beste deals!

Voetbalwedden

Na de interlands schakelen de bookmakers weer over naar de competities. Bij de Eredivisie wedstrijden van dit seizoen zijn heel wat hoge pre-odds te vinden. Speel te allen tijde verantwoord en veilig mee. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden leuk en zorgeloos. Meer informatie over geschikte Nederlandse wedkantoren om een weddenschap te plaatsen, vind je op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Feyenoord – sc Heerenveen

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen staat gepland op zaterdag 16 september. In De Kuip te Rotterdam zal de bal al om 16:30 uur gaan rollen. Een kleine twee uur later zal bekend zijn wie deze wedstrijd in speelronde vijf van de Eredivisie heeft gewonnen. Meespelen? Check de odds in de pre-fase of speel zaterdagmiddag live mee via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.