• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands dameselftal speelt deze zomer het wereldkampioenschapstoernooi in Nieuw-Zeeland. De Leeuwinnen zijn er klaar voor om de lange reis te gaan maken, maar zwaaien eerst af met een oefenduel tegen België. De Belgische dames gaan niet mee naar het toernooi, maar willen zich vooral verbeteren met deze vriendschappelijke wedstrijd in het Roda JC stadion te Kerkrade. Speel mee en wil via Voetbalwedden.nl de beste deals.

Statistieken Leeuwinnen – België

De Oranje Leeuwinnen kunnen op het WK 2023 in Nieuw-Zeeland hun borst nat maken voor de poulewedstrijden tegen Portugal (23-7), USA (27-7) en Vietnam (1-8). De Oranje dames behoren tot de favorieten in de poule en bereiden zich dan ook optimaal voor met een oefenduel tegen het dameselftal van België. In 2021 speelden de buurlanden voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel werd in België gehouden, maar gewonnen door de Leeuwinnen met 1-6. Het eerste doelpunt kwam van Vivianne Miedema. Door een blessure zal Miedema er op dit WK niet bij zijn.

België speelt niet mee op het WK in Nieuw-Zeeland. De Red Flames werden tweede in de WK kwalificatiepoule, maar werden in de halve finale van de play-offs gepasseerd door Portugal. De aankomende tegenstander van de Leeuwinnen op het WK won met 2-1 van de Belgen. De finale wonnen de Portugezen van IJsland.

In 2016 wonnen de Red Flames voor de laatste keer van onze Leeuwinnen. Op 24 november dat jaar werd er met 3-2 gewonnen door de Belgische vrouwen. In de poulefase van het EK2017 waren de Nederlandse vrouwen weer wat sterker dan de Belgische. De poulewedstrijd werd gewonnen met 1-2 door Oranje.

Odds Nederland – België

De pre-odds bij de laatste oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen voor het WK2023 krijgt heel wat hoge pre-odds mee. Er kan tot 15.00 keer de inleg worden gescoord als de Belgische damesploeg wint in het stadion van Roda JC.

Een puntendeling tussen de Leeuwinnen en Red Flames is goed voor een maximale quotering van 6.50 keer het speelbedrag dat gestort is bij één van de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Bij een zege van de Oranje Leeuwinnen lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem niet hoger op dan 1.11 keer het speelbedrag. De winstkansen zijn volgens de bookmakers wel een stuk hoger.

Speltypen

Voetbalwedden kan op heel veel manieren. Het meest gebruikelijke is het 1×2 spelsysteem, maar er zijn meer manieren om de bookmakers te laten cashen. Er kan gewed worden op de correcte scorecombinatie of op de speelster die volgens jou een doelpunt gaat maken voor Oranje.

Wedden op vrouwenvoetbal kan ook via live betting. Maak tijdens de wedstrijd een weddenschap op jouw favoriet van dit duel. De odds bij live wedden op de Leeuwinnen tegen België zijn vaak iets lager dan bij het wedden in de pre-fase, maar de winstkansen zijn vaak iets hoger.

Ontdek welk speltype bij jou past door de bookmakers op Voetbalwedden.nl te bezoeken en met elkaar te vergelijken. Speel mee en win met jouw vrouwenvoetbal kennis.

Voetbalwedden

Voor wie niet kan wachten op het WK 2023 voor vrouwen, kan de pret alvast beginnen met de oefenwedstrijd Nederland – België. Ook de bookmakers hebben er zin in en dus zijn er heel wat hoge pre-odds te scoren. Wat je voorspellingen ook zijn, speel altijd bewust en verantwoord mee. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden een leuke en spannende beleving.

Datum en tijdstip Leeuwinnen – België

Het oefenduel Nederland – België staat gepland op zondag 2 juli. De bal zal om 20:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade gaan rollen. Zegevieren de Oranje-Leeuwinnen in hun laatste test voor het WK? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.