• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na het bezoek aan het Noorse elftal in Oslo kan het Nederlands elftal zich paraat gaan maken voor de volgende WK kwalificatie wedstrijd. In het Philips Stadion te Eindhoven speelt Oranje zaterdagavond tegen Montenegro. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal mag geen punt meer laten liggen om nog eerste te worden in Groep D en direct door te stoten naar het WK 2022 in Qatar. Speel mee via Voetbalwedden voor de hoogste pre-wedstrijd quoteringen.

Statistieken Nederland – Montenegro

Nederland speelt in eigen land tegen Montenegro en wordt door de online bookmakers als favoriet van deze wedstrijd gezien. Toch is het goed om te weten dat Oranje in het verleden nog nooit heeft hoeven aantreden tegen Montenegro. We hebben dus geen graadmeter om onze weddenschap op te baseren.

In Groep G heeft Montenegro evenveel punten bij elkaar gesprokkeld als Nederland. Met zeven punten beginnen de teams aan hun vijfde kwalificatie wedstrijd. Afgelopen woensdag speelde de Montenegrijnse ploeg uit bij Turkije en wisten in Istanbul de Turken op een gelijkspel te houden: 2-2. Dat is Nederland niet gelukt. De eerste poulewedstrijd ging met 4-2 verloren van de Turkse formatie.

Toen Montenegro tegen Turkije uitkwam, speelde Nederland uit tegen Noorwegen. Oranje speelde met bondscoach Louis van Gaal nog geen sterren van de hemel. Het werd een gelijkspel in Oslo: 1-1. Dat Turkije en Montenegro de punten ook deelden, is een redding voor Oranje dat nog altijd op de tweede plek staat en kans maakt op een WK ticket.

Odds Nederland – Montenegro

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers zijn torenhoog ingeschaald voor winst van Montenegro. De bookmakers hebben duidelijk vertrouwen in ons Oranje. Je kunt maximaal x14.25 keer je inleg verdienen bij een overwinning van Montenegro.

Wedden op een gelijkspel kan je ook een flinke duit opleveren. De bookies schalen de quotering bij een gelijkspel op x7.30 keer je speelbedrag. Wint Oranje? Dan kun je x1.14 keer je speelbedrag terugverwachten.

Speltypen

De WK kwalificatie wedstrijden worden bij diverse bookmakers goed gepromoot. Ook naast het 1×2 spelsysteem zijn er tal van mogelijkheden om te wedden op Nederland – Montenegro. Een leuk speltype is de juiste score combinatie. Denk jij dat Oranje met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan kan je keer 2,43 keer je inleg winnen. Denk jij dat niet Oranje, maar Montenegro met deze cijfers wint, dan wordt jouw beloning x29.00 keer meer waard als je dit had voorspeld bij de bookmakers.

Pak je dubbele kans bonus door mee te spelen via dit speltype. Of maak een goede (combi)deal met de bookmakers in het halftijds/voltijds spelsysteem. De maximale quotering in dit speltype staat op x35.00 keer je inleg en wordt uitgekeerd als het een gelijkspel in halftijds en Nederland wint in voltijd. Ook als het voor de rust gelijkspel is en na de thee Montenegro wint, krijg je dezelfde quotering van de online bookmakers. De quoteringen liggen hoger als je gaat live wedden op de wedstrijd van Oranje tegen Montenegro. Check de actuele odds die jouw bookmaker hanteert voor deze wedstrijd via Voetbalwedden en speel bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Voetbalwedden Nederlands elftal

Het is razend spannend in Groep G van de WK kwalificaties. Redt Oranje de eerste plek nog of is die toch al vergeven aan Turkije? Na de wedstrijd tegen Montenegro speelt het Nederlands elftal dinsdag tegen Turkije. Bondscoach Louis van Gaal en zijn team krijgen zaterdag tegen Montenegro dus de kans om die wedstrijd tegen de koploper goed in te gaan. Wil jij zaterdagavond wat te vieren hebben? Speel dan mee en voorspel deze wedstrijd goed bij de online bookmakers die wedden op voetbal aanbieden.

Datum en tijdstip Nederland – Montenegro

De WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Montenegro wordt op zaterdag 4 september gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Het duel begint om 20:45 uur. Plaats je voorspelling op deze kwalificatiewedstrijd voor het WK Qatar 2022 en scoor je winnende weddenschap. Je hebt de tijd om voor de aftrap in de lichtstad mee te spelen voor de hoogste pre-odds. Na het eerste fluitsignaal gaat het live gokken van start tot de laatste seconde van de wedstrijd.

Pak je kans op hoge bookmakersbonussen via Voetbalwedden.nl. Speel bewust en verantwoord, want je kunt je inleg ook verliezen. Speel slim en verstandig mee zodat wedden op voetbal ook echt leuk blijft.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.