• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Of het Nederlands elftal volgend jaar meedoet aan het WK voetbal in Qatar zal grotendeels afhangen van aanstaande dinsdag. Weet Oranje een goed resultaat neer te zetten tegen Turkije? Dan is de kans groot dat we volgend jaar in Qatar voor onze jongens kunnen juichen. Bij een gelijkspel of verlies wordt plaatsing een lastig verhaal. Voorspel de uitslag van Nederland – Turkije via Voetbalwedden en scoor de hoogste bookmakersbonussen!

Statistieken Nederland – Turkije

Heel hoopvol zien de statistieken er niet uit. Nederland won in het verleden maar drie keer van de Turken en de laatste twee ontmoetingen met het Turkse voetbalelftal draaiden uit op decepties. In maart dit jaar verloor het Nederlands elftal met 4-2 in een uiterst povere partij. Ook de ontmoeting van 6 september 2015 ging kansloos verloren: 3-0.

Na één dag en zes jaar later moet er gewonnen worden om de kansen op WK deelname in eigen hand te houden. Bij winst neemt Oranje de koppositie over van de Turken. Verliest Nederland? Dan wordt (rechtstreekse) kwalificatie voor het WK Qatar 2022 bijzonder moeilijk. Bij een gelijkspel is het Nederlands elftal geen stap verder gekomen, maar is er wel een kans minder om de Turken te achterhalen.

Odds

De pre-odds onderstrepen de statistieken. De hoogste odd wordt door de online bookmakers uitgekeerd als Turkije komt winnen in Amsterdam. Je kunt maximaal x7.95 keer je speelbedrag terugverdienen als de Turken met drie punten huiswaarts keren vanuit Amsterdam.

Nog een hoge pre-odd deal staat klaar als het een gelijkspel wordt dinsdag. De betere bookies keren een maximale bonus van x5.10 keer je speelbedrag uit als Nederland en Turkije de punten delen in de Johan Cruijff Arena. Een overwinning van het Nederlands elftal staat op x1.32 keer het gekozen speelbedrag. Wat vul jij in op je wedstrookje?

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem zijn er nog tal van speltypen om te spelen op Nederland – Turkije. Denk hierbij aan live gokken, Under – Over, Draw no Bet of de correcte score (combinatie). Voor dit WK kwalificatieduel kiezen we echter voor het uitlichten van het Half time – Full time (HT/FT) speltype.

Bij een voorsprong van Nederland bij de thee gecombineerd met een eindzege wordt er door de bookies maximaal x1,82 keer je inleg uitbetaald als je kiest voor Nederland – Nederland in het HT/FT speltype.

Een voorsprong van Nederland bij de rust en een gelijkspel bij het laatste fluitsignaal zorgt voor een superhoge winstbonus die kan oplopen tot maar liefst x22,00 keer je inleg!

Denk jij dat Nederland na 45 minuten voorstaat, maar uiteindelijk moet buigen voor de Turken? Speel dan op Nederland / Turkije in het HT/FT speltype en win maximaal x90,00 je inleg als dit de winnende weddenschap is.

Voetbalwedden op Nederlands elftal

Alle zes landenteams in Groep G hebben inmiddels vijf wedstrijden gespeeld. Turkije staat met elf punten nog altijd op de eerste plek. Nederland volgt met tien punten op de tweede plaats. Scoor de beste deals bij betrouwbare bookmakers door in te zetten op Nederland – Turkije via Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Nederland – Turkije

De WK kwalificatie wedstrijd Nederland – Turkije wordt gespeeld op dinsdag 7 september om 20:45 uur in de Johan Cruijff Arena in onze hoofdstad Amsterdam. Gaat Oranje drie punten pakken of wordt de route naar het WK Qatar 2022 na dinsdag wel heel lastig? Voorspel en win bij Voetbalwedden!

Speel bewust, hou je rust! Maak het spannend, maar neem niet te veel risico. Je kan je inleg ook verliezen. Lees onze voorbeschouwingen en kennisartikelen om je goed voor te bereiden en zet alleen in bij veilige bookmakerskantoren. Deze kan je vinden in onze selectie top bookmakers. Zo blijft online wedden op voetbal leuk!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.