• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands elftal opent woensdag de WK kwalificatie campagne met een uitwedstrijd tegen Turkije. Daarmee speelt Oranje direct de misschien wel moeilijkste wedstrijd uit de poule. Voorspel de WK Kwalificatie: Turkije – Nederland via Voetbalwedden en scoor de winnende voorspelling via onze bookmakerspagina! Hoeveel winstbonus pak jij met je voetbalkennis? 

Statistieken WK Kwalificatie Turkije – Nederland

Beide landen zijn ingedeeld in Groep G. Naast Turkije en Nederland zitten daar ook Noorwegen, Letland, Montenegro en Gibraltar in. Turkije en Nederland hebben elkaar in de afgelopen tien jaar vijf keer ontmoet. Nederland won driemaal, eenmaal werd het gelijk en de Turken wonnen één keer.

Die Turkse overwinning vond plaats tijdens het laatste treffen tussen beide voetballanden. Tijdens de EK kwalificatiereeks in 2015 werd Oranje helemaal weggespeeld door de thuisploeg: 3-0. Saillant detail: die wedstrijd werd in hetzelfde stadion gespeeld als de wedstrijd van aankomende woensdag.

Als we kijken naar de vorm van beide landen, dan is de balans voor beide niet heel gunstig. Maar Nederland heeft met twee zeges en drie gelijke spelen een net iets betere balans. Turkije won namelijk met één wedstrijd, speelde ook drie keer gelijk en verloor van Hongarije (2-0) in de laatste interland voor dit WK kwalificatieduel tegen Nederland.

Odds

Voor de bookmakers zijn deze statistieken voldoende aanleiding om Oranje als favoriet te zien. Een zege van de mannen van bondscoach Frank de Boer is in de pre-wedstrijd fase x1,72 keer je inleg waard.

De quoteringen bij een gelijkspel vallen een stuk hoger uit. Als Turkije en Nederland elkaar in balans houden, dan wordt er in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x3,65 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd.

Dat is echt niet de hoogste winstbonus bij dit WK kwalificatieduel. Die wordt uitgekeerd als de thuisploeg, net als zes jaar geleden, van Oranje weet te winnen. De gemiddelde pre-odd voor winst van Turkije staat bij TOTO.nl op x4,45!

Speltypen

Bij wedstrijden van het Nederlands elftal wordt vaker dan bij competitieduels gekozen voor het speltype ‘correcte score’. Bij deze WK Kwalificatie Turkije – Nederland zijn de odds in de speltype zeer aantrekkelijk, vooral als je kiest voor de correcte score combinatie van TOTO.nl.

Een 1-0,2-0 of 3-0 zege van onze helden zorgt voor een bonus van x3,20! Je inleg wordt zelfs x21,50 keer zoveel waard als je een winnende voorspelling plaatst op een 4-0, 5-0 of 6-0 overwinning van het Nederlands elftal.

Denk jij dat niet Nederland, maar Turkije aan het langste eind gaat trekken? Dan is een 1-0, 2-0 of 3-0 zege voor de Turkse landenformatie x8,50 keer je inleg waard. Een uitbetaling van x250,00 keer het ingevulde wedbedrag wordt verricht als de Turken met 4-0, 5-0 of 6-0 winnen van Oranje.

Voetbalwedden

Speel jij mee met het Nederlands elftal en scoor jij de winnende weddenschap bij de WK Kwalificatie Turkije – Nederland? Laat je voorspelling achter bij Voetbalwedden om de beste deals te scoren en de bookmakers bonussen binnen te halen met jouw winnende weddenschap!

Datum en tijdstip

De WK kwalificatiewedstrijd Turkije – Nederland wordt op woensdag 24 maart gespeeld en begint om 18:00 uur in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul. Zet in voordat de wedstrijd begint en speel mee volgens de pre-odds of log in tijdens de wedstrijd om te scoren met live gokken! Word jij de grote winnaar bij Turkije – Nederland in Groep G?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.